backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Rocks Brons Rustiek Terug

Rocks Brons Rustiek

Steenstrips landhuis.
Steenstrips bruine natuurlijke tinten.Steenstrips villaSteenstrips buiten.Steenstrips buitenmuur.Steenstrips landhuis gevel.Tuinmuur met Steenstrippen.
Natuurstenen muren en gevels.Toegangspoorten Natuursteen.Rocks Brons RustiekNatuurstenen muren gevoegd.Gevelbekleding natuurlijke stenen.Natuurstenen wanden buiten.
Steenstrips buitenmuur.Natuurlijke muren met Natuursteen.Steenstrips wanden en muren.Steenstrips gashaard,.Rocks Brons Rustiek wand buiten.Steenstrips buiten.
Steenstrips in de hal.Rocks Steenstrips op de wand - zandbeige voeg.Rocks Brons Rustiek - Steenstrips van Nauursteen, beperkte dikte - donkergrijze voeg.Tuinmuur met natuurstenen.Rocks Natuurstenen.Rocks Brons Rustiek
Rocks Brons RustiekRocks Brons Rustiek - Steenstrips van Nauursteen, beperkte dikte - donkergrijze voeg.Rocks Brons RustiekRocks Brons RustiekRocks Brons RustiekSteenstrips met een beperkte dikte.
Rocks Brons Rustiek - Steenstrips van Nauursteen, beperkte dikte - donkergrijze voeg.Rocks Brons RustiekLosse Steenstrips in aardetinten welke je eenvoudig op de muur kunt verlijmen.Rocks Steenstrips Brons Rustiek - Wandbekleding.Rocks Brons Kwartsiet. Natuurlijke wandbekleding. Realisatie: Bouwbedrijf J. Timmer BV te Putten.Steenstrips met een beperkte dikte.
Rocks Steenstrips type Brons Rustiek.Binnenwanden voorzien van Brons Kwartsiet Rocks. Realisatie: Bouwbedrijf J. Timmer B.V.Binnenmuur voorzien van Rocks Steenstrips, type Brons Kwartsiet.Wandbekleding Rocks Steenstrips - Brons Rustiek.Losse Steenstrips met een beperkte dikte.De Rocks Brons Rustiek worden door Peter Eekhof in ons kantoor verlijmd.
Steenstrips aanbrengen met een geschikte lijm.Rocks Brons RustiekRocks Brons RustiekSteenstrips binnenmuren.Steenstrips wand welness.Steenstrips kelder
Steenstrips in de sauna.Steenstrips met zandbeige voeg.Natuurstenen wanden - kasteellook.Romantische tuinen en muren Natuursteen.Steenstrips met Spaanse look.Natuurstenen op de buitenmuur.
Rocks Brons Rustiek Steenstrips.Natuurstenen gevelbekleding muurDetails steenstrips kozijnen.Steenstrips buitenmuren.Natuurstenen - sfeer buitenlandse muurSteenstrips Natuursteen - torentje.
Steenstrips ronde details muren.Steenstrips raamdetails.
Steenstrips wandbekleding metamorfose
€ 69.95 per m2 (excl. BTW)

Rocks Steenstrips

Strak of Nostalgisch? Met deze Steenstrips kan het allemaal!

 
Met deze exclusieve Steenstrips van puur Natuursteen kunt u zelf het beeld bepalen. Alles is namelijk afhankelijk van de dikte en kleur van de voeg. Mocht u een strakke uitstraling wensen, dan houdt u een minimale voeg aan en kiest u de kleur voeg als aanverwant van de steen. Wilt u een meer nostalgische uitstraling dan kiest u juist voor een ruige voeg en neemt u een voegkleur die meer afsteekt. U bent werkelijk waar in staat om meer dan tien verschillende muren te maken op basis van deze gegevens met één Steensoort. Stelt u zich voor: vijf verschillende kleuren voeg, een verdiepte voeg, een minimale voeg of een volle voeg? Of zoals in Zuid-Frankrijk een volle voeg met een korrel. Deze keuzes zorgen uiteindelijk voor het totaalplaatje dat u wenst. De Rocks zijn zeer scherp geprijst en direct vanuit voorraad leverbaar. U kunt ze zelf "plakken" met geschikte lijm op een geschikte muur (vlak, juiste ondergrond - dus geen verf of iets dergelijks en draagkrachtig genoeg). Een mooie klus om met het gezin in het weekend te klaren. Het is werkelijk waar meer dan verslavend omdat u snel en mooi resultaat boekt. Met deze Rocks Steenstrips is het belangrijk dat u de vorm van de Stenen volgt. Het gaat dus om een liggend patroon waarbij een grote Steen in het zetwerk op de muur worden opgevolgd bijvoorbeeld door twee kleine Stenen. U kunt enkele lijnen om de 40 cm plaatsen om te zorgen dat u voldoende horizontaal blijft werken. Losse verkoop per m2 is mogelijk: handlingskosten 4 euro exclusief BTW. Hoekstukken kosten 57,75 euro exclusief BTW per lengtemeter. Wij hebben een grote muur gemaakt van deze Steenstrips en raden u zeker aan een bezoek te brengen aan Vaassen (vlakbij Apeldoorn)!
Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

Voegkleur Steenstrips maakt alles uit


"Bij het bekijken van alle foto's in dit album, zie je de grote verschillen die voegkleuren en voegafwerkingen teweeg brengen. Natuurlijk maakt het uit of je binnen of buiten fotografeert en of de zon schijnt. Wat betreft voegkeuze: het is werkelijk een heel groot verschil of je in dit geval voor een zandbeige voeg kiest of bijvoorbeeld voor een donkergrijze voeg. Bij een lichte voeg, wordt de Steen sprekender en de kleuren feller, terwijl bij een grijze voeg de Steenstrip veel abstracter wordt. Kijk zeker ook nog even naar de verhalen van onze relaties.
Hellen Eekhof, Verkoop en Marketing, The Flagstone Company, Tel. +31 578-560048
Producteigenschappen

Natuurstenen waar je van droomt!

Structuur: Losse kwartsietstenen met karaktervolle vormen
Dikte: 1-3 cm
Verwerking; Eenvoudig door de vlakke achterzijde, te verlijmen!
Vorstbestendig: Ja, zowel binnen als buiten toepasbaar
Gewicht Ongeveer 50 kilo per m2
Kleur: Warme natuurlijke tinten, bruin-oranje, zand
Hoekstukken: Zijn beschikbaar!
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
1-3 cm Pallet 17,6 m2 50 kg per m2€ 69,95 per m2
Werkbeschrijving

Losse stenen die je kunt "plakken"

De losse stenen van de Rocks Brons Rustiek worden tevens gebruikt in de Steenpanelen. Verschil is echter dat deze natuurstenen bij de Rocks los worden verlijmd. Belangrijk door de karaktervolle vormen van de Rocks Steenstrips is dat er wordt uitgelijnd op de te bekleden muur. Zet u om de 30 á 40 cm een horizontale lijn op de ondergrond. Door rechte lijnen terug te laten komen in het zetwerk voorkomt u dat de muur gaat ''dansen''. De Rocks Brons Rustiek zijn eenvoudig te verwerken door het geringe gewicht, slechts 50 kg per m2. Dit maakt deze Steenstrips verwerkbaar op bijna elke ondergrond denkbaar. Legt u voor u gaat plaatsen eerst de stenen uit, om goed te kunnen inschatten welke mogelijkheden u heeft. Durf te plaatsen en voorkom zoveel mogelijk verticale lijnen. Plaatsing is wisselend verband is een must!
 

Lees meer over de Steenstrip verwerking:


Rocks Steenstrips - Werkbeschrijving
Rocks Steenstrips - Plaatsen
Rocks Steenstrips - Verlijmen
Rocks Steenstrips - Voegen
Rocks Steenstrips - Werkbeschrijving downloaden
Aanverwante producten Meer informatie

Rocks Steenstrips aankopen?

Ons bedrijf is tien jaar geleden ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen Magazine uit (330 bladzijden met veel fotomateriaal). Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Rocks Steenstrips in alle kleuren en soorten kunt bekijken.
 

Foto's Steenstrips en meer:


Rocks interviews
Rocks foto's
Flagstone Magazine
Flagstone Living
« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeen op door deze teaser te bekijken van 1 minuut. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 308 pagina's vol ideeen. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleidSluiten