Corte Baksteenstrips - beperkt in dikte.

Corte Baksteenstrips

Ondanks dat dit geen industriële steenstrip is, zijn toch veel relaties naar een dergelijke variant op zoek. Deze Corte baksteenstrips hebben een mooie gele, lichte tint. Voeg deze baksteenstrip, net zoals het voorbeeld, met een zandbeige voeg. Of kies juist voor grijs! De keuze is aan u.

Corte Baksteenstrips

Corte Baksteenstrips

Steenstrips van Baksteen

Landelijke baksteenstrips. Een oude boerderij of wijnkelder kun je extra sfeer geven met deze baksteenstrips, die in dikte beperkt zijn!

Bekijk alle foto's

De Corte baksteenstrips zijn mooie lichte bakstenen in dikte bewerkt, zodat ze eenvoudig te verlijmen zijn. Creëer een landelijke stijl met deze baksteenstrips, die eenvoudig verwerkbaar zijn en geschikt voor zowel binnen als buiten. Met de voeg maakt u het uiteindelijke resultaat. Er zijn meerdere voegafwerkingen en kleuren mogelijk! De voeg kunt u zeer ruig of juist fijn afwerken, met troffel of juist met voegspijker. De afmeting van deze baksteenstrips is 21 x 6,5 cm, en er wordt per m2 een voegbreedte aangehouden van 1,5 cm. Als u dichter op elkaar verwerkt, heeft u meer materiaal nodig. Wij hebben van deze baksteenstrips in onze showroom een grote wand gemaakt, waar u de verschillende manieren van voegen kan zien. Wij raden u aan onze showroom te bezichtigen voor de vele mogelijkheden!

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Corte Baksteenstrips

Steenstrips van Baksteen

Eigenschappen
 • Vernieuwend: steeds vaker als strip toegepast als wandbekleding
 • Gemaakt van echte bakstenen
 • Geschikt voor verwerking op isolatie
 • Vorstbestendig, dus geschikt voor buiten
 • Kleurvast dankzij de echte baksteen
 • Duurzaam: basismaterialen zijn natuurlijke bestanddelen
 • In vergelijking met volle bakstenen sneller plaatsbaar
 • Beperkte dikte van maximaal 2-3 cm
 • Geschikt voor zowel interieur als exterieur
 • Licht in gewicht: 30 kilo per m2
 • Afmetingen: 6,5 cm hoog bij 21,5 cm lang
 • Afmetingen hoeksteen: 10,2 cm breed bij 21 cm lang bij 6,5 cm
Corte Baksteenstrips

Steenstrips van Baksteen

Nederlands
Engels
Duits
Frans
Italiaans

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.