deel deze pagina

 • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Seal-Guard Impregnatie

Eenvoudig impregneren door middel van een spuitbus. Het is heel erg makkelijk. Enke belangrijk dat de ondergrond voldoende droog is. Deze impregneer is ideaal.

 

Seal-Guard Impregnatie 400 ml

Seal-Guard Impregnatie 400 ml

Impregneermiddel in een spuitfles

Bekijk alle foto's

Seal-Guard spray 400ml impregnatie.
Geschikt voor ca. 15m2 oppervlak. Geschikt voor oppervlakten waar regelmatig vocht bij betrokken is. Zorg ervoor dat voor de behandeling het oppervlak moet zijn gereinigd. Test te allen tijde vooraf op een onopvallende plek of het product wel geschikt is voor het betreffende oppervlak. Houd de spuitbus ca. 15-20cm afstand van het oppervlak en spray het te behandelende oppervlak in. Minimaal 2,5 uur aan drogingstijd in acht houden. Voor doucheruimtes etc. gelieve 24 uur laten drogen.

 

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
Seal-Guard Impregnatie 400 ml
Eigenschappen
 • Snel drogend 30-60 seconden
 • Direct Er is onmiddelijk na droging een afstotende werking.
 • Binnen en Buiten Kan ook in natte ruimtes en buiten worden toegepast
 • Vloer en Wand Voor alle toepassingen (ook voor voegen)
 • Spuitbus Van 400 ml (ook 600 ml en flakons verkrijgbaar).
Seal-Guard Impregnatie 400 ml
 • Het (zelf) plaatsen (bevestigen) van Geopietra Steenstrips is bijzonder leuk om te doen. Wij geven u enkele belangrijke adviezen voor montage. Hiermee realiseert u een mooie muur met wandbekleding. Twijfelt u, bel ons dan of kom langs. Een team met professionele adviseurs helpt graag. Zorg voor een ondergrond welke voldoende dragend en geschikt is. Ten tweede werk volgens de Regels der Bouwkunst. De ondergrond voordat u de Geopietra Steenstrips plaatst, dient cementgebonden te zijn. Dit betekent dat u op de ondergrond verder werkt met een cementgebonden lijm. Lees overige tips voor het monteren en plaatsen van Geopietra Steenstrips verderop deze pagina.


  Lees meer

 • Bij plaatsen van Natuursteenstrips is belangrijk dat u werkt conform de "Regels der bouwkunst". Zo geldt dat het noodzakelijk is om Natuursteenstrips te verlijmen op een schone, vlakke, geschikte en draagkrachtige ondergrond. Natuursteenstrips kunt u niet verwerken in mortel , enkel verwerken met een geschikte cement lijm.


  Lees meer

 • Rocks Steenstrips vragen om specialisme en kennis als het gaat om het zetwerk. Hierdoor is het van belang dat bij het uitvoeren van het zetwerk, er voldoende ambacht en kennis is. Ook gezonde interesse in het product is een absolute voorwaarde. Daarbij is het voor de zetter belangrijk dat er voldoende tijd wordt ingepland om het zetwerk optimaal uit te voeren. De omstandigheden dienen optimaal te zijn (bereikbaarheid, weer en temperatuur).


  Lees meer

 • Baksteenstrips zijn op veel manieren toe te passen. Gebruik ze zowel binnen als buiten. Is uw wens een moderne, verouderde of juist industriële muur? Dan kunt u zich met de Baksteenstrips volledig uitleven! De Steenstrips van Baksteen zijn in allerlei soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Handleiding bladzijden: 83, 84 & 85


  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.