Plaasing Rocks Pepe, wandbekleding.
Lijm, Voeg en Voorstrijk

ARDEX P52 Voorstrijk

ARDEX P52 Voorstrijk

Voorstrijkmiddel (diepgrond) voor zuigende en niet zuigende ondergronden. Voor wanden, vloeren en plafonds. Voor binnen.

Bekijk alle foto's

ARDEX Materialen – Kies voor Kwaliteit!

Voor zuigende en niet zuigende ondergronden.
Dit product is een voorstrijkmiddel voor zuigende en niet zuigende ondergronden, binnen. Voor wanden, vloeren en plafonds. Verpakkingseenheid: per 1 liter. Het is een voorstrijk en hechtbrug en poriën afsluiter met waterafstotende werking. Het verhindert het opstijgen van luchtbellen uit de ondergrond. ARDEX P52 is vrij van oplosmiddelen.  Leest u voor verwerking de productbeschrijving. Bij technische vragen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
ARDEX P52 Voorstrijk
Eigenschappen

Voor binnen toepassingen

ARDEX P52 Voorstrijk
  • Bij plaatsen van Natuursteenstrips is belangrijk dat u werkt conform de "Regels der bouwkunst". Zo geldt dat het noodzakelijk is om Natuursteenstrips te verlijmen op een schone, vlakke, geschikte en draagkrachtige ondergrond. Natuursteenstrips kunt u niet verwerken in mortel , enkel verwerken met een geschikte cement lijm.
    Lees meer

  • Rocks Steenstrips vragen om specialisme en kennis als het gaat om het zetwerk. Hierdoor is het van belang dat bij het uitvoeren van het zetwerk, er voldoende ambacht en kennis is. Ook gezonde interesse in het product is een absolute voorwaarde. Daarbij is het voor de zetter belangrijk dat er voldoende tijd wordt ingepland om het zetwerk optimaal uit te voeren. De omstandigheden dienen optimaal te zijn (bereikbaarheid, weer en temperatuur).
    Lees meer

  • Steenpanelen Puzzle zijn gezet in een cementen paneel voorzien van een metalen frame. Het modelrecht is beschermd en daarom enkel verkrijgbaar bij The Flagstone Company. De Steenpanelen Puzzle zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. Er zijn hoekstukken leverbaar indien gewenst.
    Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.