Plaasing Rocks Pepe, wandbekleding.
Lijm, Voeg en Voorstrijk

ARDEX P52 Voorstrijk

ARDEX P52 Voorstrijk

Voorstrijkmiddel ARDEX

Bekijk alle foto's

ARDEX Materialen – Kies voor Kwaliteit!

Voorstrijkmiddel (diepgrond) voor zuigende en niet zuigende ondergronden. Geschikt voor het voorstrijken van ondergronden bij de verlijming van Steenstrips en Natuursteen. Het is een voorstrijk die dient als hechtbrug en poriën afsluiter. Breng het product gelijkmatig aan met een kwast, roller of bezem en vermijd plassen. ARDEX P52 voorstrijk is vrij van oplosmiddelen. De P52 is enkel geschikt voor binnen. Afhankelijk van de omstandigheden en de zuigkracht van de ondergrond heeft de ARDEX  P52 een droogtijd van circa 60 minuten. De ondergrond dient bij verwerking altijd boven een tempratuur van 10°C te zijn.  Leest u voor verwerking de product beschrijving. Bij technische vragen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

 

Geschikt voor:
Binnen

Prijzen

Bestel direct! Gratis offerte Bezoek de showroom Magazine aanvragen
ARDEX P52 Voorstrijk
Eigenschappen

Voor binnen toepassingen

ARDEX P52 Voorstrijk

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.
Bij een onjuist telefoonnummer kunnen wij helaas geen magazine versturen.