• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  What is 4+4?

Rocks Steenstrips

Rocks Grijs Bruin

Rocks Grijs Bruin

Rocks Steenstrips

Bekijk alle foto's

De Rocks Grijs-Bruin brengt schitterende natuurlijke kleuren aan op de wand. Een Steenstrip die talloze toepassingsmogelijkheden kent, van modern tot traditioneel. Het mooie aan de Rocks Grijs-Bruin is dat de kleurschakeringen ervoor zorgen dat de steen goed samengaat met vrijwel alle kleuren. Of je nu een wand met Rocks Grijs-Bruin combineert met een strakke stucmuur of in combinatie met hout, het kan eigenlijk allemaal. Daarbij kenmerkt Natuursteen zich door de unieke kleurstelling die elke levering met zich meebrengt. Hierdoor is geen enkele wand precies hetzelfde. Uiteraard blijft de Rocks Grijs-Bruin wel trouw aan zijn oorsprong. Met de afwerking bepaalt u vervolgens zelf wat het uiteindelijke resultaat wordt! Kies voor een passende voegkleur- en dikte. Al met al een bijzonder fijne Steenstrip met mooie natuurlijke kleuren Grijs/groen met iets Bruin.

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte

Rocks Grijs Bruin

Rocks Steenstrips

Eigenschappen
 • Structuur: Mooiegrove natuurstenen strips met een ruwe uitstraling
 • Dikte: Circa 3-5 cm
 • Verwerking: Eenvoudig door de vlakke achterzijde, te verlijmen!
 • Gewicht: Circa 60 kilo per m2
 • Kleur: Warme kleur grijs – groen – bruin
 • Hoekstukken: Zijn verkrijgbaar!

Rocks Grijs Bruin

 • Rocks Steenstrips vragen om specialisme en kennis als het gaat om het zetwerk. Hierdoor is het van belang dat bij het uitvoeren van het zetwerk, er voldoende ambacht en kennis is. Ook gezonde interesse in het product is een absolute voorwaarde. Daarbij is het voor de zetter belangrijk dat er voldoende tijd wordt ingepland om het zetwerk optimaal uit te voeren. De omstandigheden dienen optimaal te zijn (bereikbaarheid, weer en temperatuur).


  Lees meer

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 11+14?