• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

  What is 2+4?

Rocks Steenstrips

Rocks Ivoor

Rocks Ivoor

Rocks Steenstrips

In mooie warm witte tinten- langgerekte stenen.
Extra lichte Natuursteen, beperkt in dikte. Deze Steen dient liggend te worden geplaatst. Dat betekent in de lengte plaatsen. Normaal gesproken brengt men lijnen aan op de geschikte ondergrond (om de 40 cm). Zo heeft u een richtlijn waar u naar toe kunt werken. Het is de bedoeling dat de Steenstrips speels geplaatst worden. Dus niet allemaal in 1 lijn achter elkaar. Dan wordt het te saai. De ene keer vangt u bijvoorbeeld 2 Stenen op door 1 grote. Horizontale lijnen mogen dus wat langer doorlopen maar niet over de hele muur! De muur wordt het meest uitdagend als de lijn weer doorbroken wordt. Probeer vertikale lijnen (van boven naar beneden) te voorkomen. Deze witte Steensoort is vrij hard. Bij het plaatsen kunt u de Stenen bekappen. Een ideale Steenstrip voor een licht interieur. Deze Steen zal de juiste aandacht krijgen zodra deze geplaatst is. Zeker als u ook nog aan verlichting denkt zodat het relief extra mooi naar voren komt. Natuurstenen maken het echt gezellig in huis!
Losse meter verkoop mogelijk, meerprijs bedraagt 4 euro per m2 excl. BTW 

Geschikt voor:
Binnen
Buiten
Wandbekleding

Prijzen

  • Dikte
  • Verkoop per
  • Gewicht
  • Prijs (excl. BTW)
Bestel direct! Gratis offerte

Rocks Ivoor

Rocks Steenstrips

Eigenschappen
 • Structuur: Mooie grove Natuurstenen strips met ruwe uitstraling
 • Dikte: Circa 2-4 cm
 • Verwerking: Eenvoudig door de vlakke achterzijde, te verlijmen!
 • Gewicht: Circa 60 kilo per m2
 • Kleur: Mooie warm witte tinten
 • Hoekstukken: Zijn verkrijgbaar!

Rocks Ivoor

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50%  wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone CompanyHet Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 364 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.

Wat is 11+14?