backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Disclaimer Terug

Disclaimer

Natuursteenstrips.nl is een handelsnaam van The Flagstone Company B.V. Een bedrijf dat zich met name richt op de import en verkoop van flagstones, natuursteenstrips, Rocks, Geopietra Steenstrips, muurstenen en andere aanverwante producten. Op www.natuursteenstrips.nl wordt zoveel mogelijk kennis en fotomateriaal verzameld. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

De informatie die wij geven over de gebruikelijke toepassingsmethoden is algemeen en niet specifiek van toepassing op uw locatie. U dient zelf onderzoek in te stellen naar de toepasbaarheid van natuursteen in het beoogde geval en de specifieke eisen die daaraan, gelet op de situatie ter plaatse, worden gesteld. Als u geen ervaring heeft met het plaatsen van natuursteen, kunnen wij op verzoek bemiddelen bij het doen geven door derden van deskundig advies, waarvoor slechts deze derde aansprakelijk is en niet The Flagstone Company B.V.

"Algemene gegevens natuursteen" en "informatie voor het zetten van natuursteen"alsmede "het onderhoud van natuursteen"en "de Ardex artikelen" kunnen nooit tot enige aansprakelijkheid van The Flagstone Company B.V. leiden, wanneer na verwerking klachten bestaan of ontstaan.

Onze website is beveiligd. Het is verboden - zonder onze nadrukkelijke schriftelijke toestemming - van The Flagstone Company B.V. inhoud, foto's of teksten of delen daarvan - te kopiëren. 
Voor meer informatie: tel.  31 578-560048.

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten