backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Sfeerfoto's Uniek materiaal! Terug

Steenstrips wandbekleding - meer dan duizend foto's!

Van woonkeuken tot veranda, van wanden tot gevels

Deciréé van Limburg, Medewerker Backoffice en Support
"Ik ben vanaf het eerste moment al werkzaam bij The Flagstone Company en daar ben ik trots op. Dagelijks sta ik in contact met onze relaties. Het is voor mij altijd een feest om de resultaten terug te zien. Het is een echte WOW-factor. Wij worden steeds weer verrast door de foto's omdat Natuurstenen op verschillende manieren geplaatst worden: er zijn vele kleuren, bijzondere zetwijzes en voegmogelijkheden. Daardoor is een project altijd uniek. Bij deze mooie foto-albums kunt u blijven doorklikken! Er zijn zoveel onderwerpen en foto's. Het zal u zeker inspireren. En mocht u ook plannen hebben voor Steenstrips, neem dan contact met mij op. Ik denk graag met u mee. Een absolute aanrader is om onze wishlist te gebruiken. Deze lijst kunt u samen stellen aan de hand
van onze producten en foto's en doorsturen aan uwzelf en anderen".
Deciréé van Limburg, Medewerker Backoffice en Support. Bel voor meer informatie op Tel. +31 578-560048.

Steenstrips - uniek fotomateriaal, muur-, gevel en wandbekleding


Klik op een album voor meer foto's

Bijzonder Natuursteen

Relaties die bij ons langskomen in de showroom zijn op zoek naar een unieke muur en zoeken een alternatief voor decoratie van een betonnen of bakstenen muur of binnen bijvoorbeeld voor behang. Rocks Steenstrips, Natuursteenstrips, Geopietra Steenstrips of Steenpanelen zijn karaktervolle natuurlijke materialen en zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. Dit exclusieve materiaal gaat een belangrijk aspect uitmaken van het "optimaal wonen"! Muren van Natuursteen zien wij eigenlijk overal terug in de wereld: van Zuid-Europa tot Canada. En van Zweden tot in Azië. De meeste mensen doen dan ook daar veelal de ideëen op. Met behulp van deze foto-albums met Steenstrips bent u in staat om verder uw plannen en ontwerpen uit te werken en te visualiseren. De foto-boeken zijn per soort aangemaakt. Vervolgens kunt u doorklikken per productgroep. Wij hebben foto's onderverdeeld van binnenmuur tot openhaard van buitenmuur tot keuken. Tegenwoordig zien wij steeds meer originele toepassingen van gebroken Natuurstenen in wijnkelders, tuinhuizen, lounge-gelegenheden en ga zo maar door!

 

Keuze uit alle Steenstrips

Visualisatie voor de keuze van Natuurstenen  is belangrijk


Wij kunnen u helpen om een goed plaatje voor ogen te krijgen. Onze website biedt volop inspiratie. Ga als eerste eens terug naar de inspiratiebron. Wat was de eerste gedachte? Geïnspireerd door een foto in een tijdschrift, of was het de laatste vakantiereis in Zuid-Europa? Het is goed om van dit uitgangspunt uit te gaan. Beschrijf de vorm (lang, rond of hoekig), de kleur en wel of geen voeg zonder naar een plaatje te kijken. Dit vormt dan een mooi uitgangspunt om op terug te vallen. Sorteer dus in gedachten op vorm, kleur en wel of niet koud gestapelde stenen. Als er dan aansluitend een aantal opties op onze website gevonden zijn, kan dit  naast de interieurkeuzes gelegd worden (kleur van de vloer, schilderwerk etc.). Nog steeds moeilijk? Bezoek dan onze showroom, neem foto's mee. Wij staan klaar om te helpen!
The Flagstone Company, Tel.+31 578 560048

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten