backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Projecten Ervaringen Steenstrips binnen en buiten Terug

Succesverhalen en foto's verwerking Steenstrips

Fotomateriaal ter inspiratie "mooi en natuurlijk wonen"


Architecten, Ontwerpers, Interieurarchitecten en Relaties vertellen hoe zij het werken met Natuursteen en de sfeer ervan ervaren. Deze verhalen zijn een greep uit onze verkopen en zijn samen met andere informatie over Natuurstenen gebundeld in ons Flagstone Magazine. In het Flagstone Magazine wordt de toepassing van Flagstones, Natuursteenstrips, Geopietra Steenstrips, Steenpanelen, Rocks, Baksteenstrips, en Natuurstenen muren uiteen gezet, in combinatie met de ontwikkeling van mooie, bijzondere, creatieve, nationale en internationale projecten zoals particuliere villa’s, luxe veranda's - poolhouses, restaurants en/of utiliteitsbouw. Dit glossy magazine met bijzondere fullcolor foto's kunt u vrijblijvend aanvragen. In onze uitgave is tevens een artikel opgenomen over het Fallingwater House en Kentuck Knob: wereldberoemde ontwerpen van Architect Frank Lloyd Wright.

Bekijk de hieronder vermelde projecten Steenstrips - unieke foto's

Steenstrips op isolatie

Wij zijn trots op onze eerste filmbeelden van Steenstrips op isolatie! Zie hoe mooi deze wand- en gevelbekleding is! Steeds vaker is er sprake van duurzaam bouwen in combinatie met kubistische architectuur waarbij veelal zwart-wit contrasten worden gebruikt.

Natuursteenstrips

Projecten

Wij zijn uw grootste inspiratiebron als het gaat om Steenstrips


"Wij zijn trots op de vele mooie projecten waaraan wij hebben kunnen leveren en adviseren in en buiten Nederland. Inmiddels worden vele projecten ook verfilmd. Alles om u optimaal te inspireren. Voor thuis op de bank kan ik u het exclusieve Flagstone Magazine aanraden. Dit unieke Magazine over Steenstrips en Flagstones  helpt u zeker verder (308 pagina's full color) en geeft een goed beeld voor verdere inspiratie! Onderaan elke webpagina kunt u het Flagstone Magazine kostenloos aanvragen. Hellen Eekhof schrijft dit Magazine; wat mij betreft een echte aanrader. Zo wordt voor u de wereld van Steenstrips en Flagstones een stuk duidelijker. Heerlijk even wegdromen..... Door het lezen van bovenstaande artikelen krijgt u alvast een beeld. Kom zeker een keer bij ons langs in onze showroom. Ik hoop dat u net zo enthousiast wordt over de vele mooie mogelijkheden dan dat wij zijn. !"
Peter Eekhof, Directeur-Eigenaar van The Flagstone Company, Tel.+31 578 560048

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten