backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Geopietra Steenstrips eyecatcher Wandbekleding Terug

De sfeer van pure Natuurstenen muren

Ontwerp: BNLA Architecten - Eric Lemstra
 

Via het internet (de foto van het Project Bergen) kwamen deze opdrachtgevers bij Eric en zijn collega’s terecht. Dit keer ging het om een mooie kavel nabij Vlissingen. De opdrachtgevers wonen in Zwitserland en besteden veel van hun vrije tijd in deze omgeving. Zij hebben daarom gekozen een kavel aan te kopen voor een luxe Vakantiehuis waar zij na pensionering permanent kunnen gaan wonen.  Lees onderaan verder.
 

Bekijk alle Steenstrips


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Steenstrips op isolatie

 
De villa bevat 5 slaapkamers en 5 badkamers. De opdracht voor BNLA Architecten was een Modern Huis met Karakter. Voor Eric is dit herkenning van het doel want de nieuwe slogan van BNLA wordt: ‘Exclusief Wonen inclusief Karakter’. Een specifieke wens bij het ontwerp was de strakke rieten kap. Deze is modern vertaald in de tekening. Er zijn daarom geen dakkappellen aangebracht. De moderne aanbouw loopt harmonisch door het huis van voor naar achter. Het is op deze manier echt een onderdeel van het ‘hoofd-gebouw’ en vormt daardoor een totale eenheid. De Steenstrip is mede gekozen vanwege de roots van ‘Zwitserland’ en de inspiratie van het project in Bergen. Door een grove robuuste Steen te kiezen met een horizontale vorm wordt het moderne aspect subtiel
geaccentueerd en is van binnen naar buiten doorgevoerd. De Steenstrips worden zowel van onder als van boven aangelicht waardoor het reliëf van de Stenen optimaal zichtbaar is. Het gehele huis is duurzaam gebouwd met hoogwaardige isolatie. Bijzonder aspect is dat de voorzijde tevens de zuidzijde is en dat bepaalt daardoor het gehele ontwerp van de woning. Het huis is daardoor meer op de voorzijde gericht en dus naar achteren op het kavel geplaatst. Dit resulteert dat het zonneterras zich aan de voorkant bevindt en je vanuit het huis door de harmonicadeuren - makkelijk naar buiten kunt lopen. Door de aanbouw is er tevens ruimte gemaakt voor een overkapping waar ook een open haard is gerealiseerd. Optimaal wonen op deze manier!  Eric is trots op het robuuste aspect van de nokhoogte dat vooral vanuit de hal goed zichtbaar is. Je kijkt dan ongeveer 10 meter hoog en de grote spanten maken het karakter. Meer informatie: http://bnla.nl

 

 Meer informatie over Geopietra Steenstrips!


"Vaak zeggen beelden meer dan woorden. Dat geldt ook voor deze foto's. Buiten het feit dat het een subliem ontwerp is, is er ook veel aandacht voor de bijzondere muren. Dit detail bepaalt een groot deel van de sfeer. Ik sprak Eric Lemstra onlangs en hij is zeer enthousiast over dit product. Eric kiest veelal voor grijze tinten hetgeen het geheel iets moderner maakt. De kleuren licht- en donkergrijs, antraciet en zwart zijn heel mooi met wit stucwerk."
Hellen Eekhof, Verkoop & Marketing, The Flagstone Company, Tel. +31 578-560048

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten