backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Countrystyle Steenstrips Karaktervol boomstammenhuis Terug

Loghouse, hout en Geopietra

Robuuste ronde keien bij open haard, gang en veranda

 

Hendrik Jan Lovink is één van de gezichten van Jovink en de Voederbietels, een zeer succesvolle rock-'n-roll band én mede-eigenaar van de Feestfabriek. De Feestfabriek is een professionele organisatie die eigen evenementen en festivals organiseert. Daarnaast verlenen zij haar diensten ook uit aan derden. De Feestfabriek organiseert o.a. de Zwarte Cross, een jaarlijks evenement met ca. 162.000 bezoekers. Een combinatie van motorcross, muziek, stunts, theater en humor. Een echt spektakel! En sinds vorig jaar organiseren zij ook Manana Manana, een festival op landgoed Enkhuizen in Hummelo. Bij een bezoek aan onze showroom, waren Hendrik Jan & Jessica direct verkocht. De keuze viel zonder enige twijfel voor de Geopietra Steenstrips Sasso Fiume in de kleur MT. Vandaag mag ik een bezoek brengen aan de sfeervolle ingerichte woning van de familie Lovink. Bij aankomst wordt ik direct verwelkomt en valt mijn oog op de prachtige hal en de haard in de woonkamer, welke doorloopt naar het buitenterras: "wat een perfecte combinatie, hout en steen". Beide zijn ook zeer enthousiast over het eindresultaat. Hendrik Jan & Jessieca krijgen veel leuke reacties "het is niet  van echte te onderscheiden, iedereen wil wel even voelen". Lees verder onder aan de pagina.


Op zoek naar Karakteristieke Natuurstenen, bekijk dan ons Assortiment!

 


Klik op een afbeelding voor een vergroting

"Sfeervol Stenen Huis met Geschilde Boomstammen"


Maar dat is niet het enige, ook de studio waar Hendrik Jan samen met zijn bandleden oefent en optreedt, is aan de binnenzijde voor het grootste gedeelte voorzien van Geopietra Steenstrips. "Laatst hebben wij een presentatie gegeven voor een groot publiek, 'prachtig!' zegt hij vol trots. "Ook hier krijgen wij veel leuke reacties op. Het is eens iets anders dan een gestucte wand."
Tijdens de koffiepauze komen wij in gesprek over de inspiratie en het verwerken van deze Geopietra Steenstrips. Hendrik Jan en Jessica waren in eerste instantie van plan om een loghome (boomstammenhuis) te bouwen. Nadat zij samen een bezoek gebracht hadden aan een loghome, vonden ze het toch iets te veel van  't goede en besloten ze om een sfeervol stenen huis te bouwen waarin veel hout (geschilde boomstammen) is verwerkt. Het geheel geeft een warme en gezellige sfeer en een country-achtige uitstraling. "Het verlijmen van de stenen hebben wij zelf gedaan, het voegen hebben wij achteraf láten doen". Hendrik Jan en Jessica hebben in de studio zelf een gedeelte gevoegd, maar het blijkt toch een enorme klus te zijn. Het voegen ging niet helemaal zoals ze gehoopt hadden: " te dik of juist weer te dun, en best veel werk", vult hij aan. Uiteindelijk hebben zij beide er wel veel plezier aan gehad. "Het zelf doen geeft enorm veel voldoening, een stukje trots".
 

"De Kinderen hebben Geopietra Stenen beschilderd"


 Yaya (6) en Zoë (4,5) zijn altijd aan het tekenen, schilderen of aan het knutselen. "Na een bezoek aan oma kwamen zij heel trots met de geschilderde stenen aan", vertelt Hendrik Jan mij.  Ze hebben toen besloten om deze stenen in de schouw te verwerken. Hendrik Jan is nog niet klaar, hij denkt er zelfs nog aan om een gedeelte van de wand met de trap naar boven ook te voorzien van de Geopietra Steenstrips. "Ik heb nog dozen met stenen over, dus het kan zo maar zijn dat wij daar over een paar weken mee gaan beginnen." Uiteraard was ik hier niet verbaasd over. Het enthousiastme  dat zij beide hebben, is ongekend. Prachtig!
 

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten