backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Geopietra Steenstrips watermolen Pittoresk ontwerp - sfeer van pure natuurstenen Terug

Een sprookje in de achtertuin

Botticino Steenstrips in meerdere kleuren in patroon geplaatst

 

Frans en zijn vrouw Ell wonen al jaren op een idyllische plek, rondom bomen en natuur. Frans is van origine timmerman en is gestopt met werken. Creatief zijn, is een eigenschap welke bij deze familie past. Houden sommige mensen van een zeer moderne vormgeving, deze familie kiest liever voor pittoresk. Eén keer per week bezoeken beide de rommelmarkt en komt er altijd wel wat mee. Mooie materialen vinden wij overal terug. In de tuin, in huis en ga zo maar door. Naast de veranda heeft Frans zelf een mooie bar gemaakt met oude houten boomstammen gekocht bij de boer. In de jaren ’70  zijn die bomen gekapt en al die tijd zijn de stammen blijven liggen. Nog steeds gaaf en bruikbaar. Frans zijn vrouw Ell hebben hun eigen café sfeervol ingericht. Op bijzondere dagen worden familie en vrienden uitgenodigd en is er sprake van een bijzondere ambiance zo dicht bij huis. Op weg naar de watermolen, zien wij links nog wat grafzerken staan. “Toch zonde”, zegt Frans: “Het is ten slotte allemaal familie. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen…”.
 

Bekijk hier nog meer toepassingen met Geopietra Steenstrips


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Het zelf plaatsen van de Steenstrips:

 
De watermolen is door Frans zelf ontworpen. In de stijl van Anton Pieck, want pittoresk en rechte lijnen horen niet bij elkaar, aldus Frans. Voor het verwerken van de Steenstrips heeft Frans eerst alles uitgelegd en op behangpapier afgetekend. Aansluitend heeft hij de patronen van de Stenen op behangpapier uitgeknipt en geplaatst. Een werkwijze die wij nog niet eerder hoorden, maar het werkt! Maar liefst drie kleuren Stenen heeft Frans door elkaar heen gemengd. De watermolen heeft Frans zelf ontworpen en gebouwd. Frans heeft een hoog visueel voorstellingsvermogen. Wat hij bedenkt, kan hij maken. Het schrijven van dit soort artikelen is wat mij betreft, genieten. Hoeveel verschillende mensen, andere smaken en stijlen. Stenen zijn net kameleons, ze passen zich aan de omgeving aan. Waarvoor ook gekozen wordt, het maak niet uit. Wat mij betreft, is het altijd een succes. Dit bezoek zal ik zeker onthouden: deze creatieve mensen, de mooie watermolen en de ambiance.

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten