deel deze pagina

  • Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Geopietra Steenstrips watermolen

Lees meer

Een sprookje in de achtertuin

Botticino Steenstrips in meerdere kleuren in patroon geplaatst

Frans en zijn vrouw Ell wonen al jaren op een idyllische plek, rondom bomen en natuur. Frans is van origine timmerman en is gestopt met werken.

Creatief zijn, is een eigenschap die bij deze familie past. Sommige mensen houden van een zeer moderne vormgeving, deze familie kiest liever voor pittoresk.

Foto album

Natuurlijke materialen

Eén keer per week bezoeken beide de rommelmarkt en komt er altijd wel wat mee. Mooie materialen vinden wij overal terug. In de tuin, in huis en ga zo maar door. Naast de veranda heeft Frans zelf een mooie bar gemaakt met oude houten boomstammen gekocht bij de boer. In de jaren ’70 zijn die bomen gekapt en al die tijd zijn de stammen blijven liggen. Nog steeds gaaf en bruikbaar. Frans zijn vrouw Ell hebben hun eigen café sfeervol ingericht. Op bijzondere dagen worden familie en vrienden uitgenodigd en is er sprake van een bijzondere ambiance zo dicht bij huis. Op weg naar de watermolen, zien wij links nog wat grafzerken staan.’Toch zonde’ zegt Frans: “Het is ten slotte allemaal familie. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen…”.

Assortiment Steenstrips

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Het zelf plaatsen van de Steenstrips:

De watermolen is door Frans zelf ontworpen. In de stijl van Anton Pieck, want pittoresk en rechte lijnen horen niet bij elkaar, aldus Frans. Voor het verwerken van de Steenstrips heeft Frans eerst alles uitgelegd en op behangpapier afgetekend. Aansluitend heeft hij de patronen van de Stenen op behangpapier uitgeknipt en geplaatst. Een werkwijze die wij nog niet eerder hoorden, maar het werkt! Maar liefst drie kleuren Stenen heeft Frans door elkaar heen gemengd.
De watermolen heeft Frans zelf ontworpen en gebouwd. Frans heeft een hoog visueel voorstellingsvermogen. Wat hij bedenkt, kan hij maken. Het schrijven van dit soort artikelen is wat mij betreft, genieten. Hoeveel verschillende mensen, andere smaken en stijlen. Stenen zijn net kameleons, ze passen zich aan de omgeving aan. Waarvoor ook gekozen wordt, het maak niet uit. Wat mij betreft, is het altijd een succes. Dit bezoek zal ik zeker onthouden: deze creatieve mensen, de mooie watermolen en de ambiance.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.