backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Wandbekleding Geopietra Natuursteen was te zwaar! Terug

Tramontana dameskleding

Zowel binnen als buiten zijn lichte Geopietra panelen toegepast

 

"Ik ben blij dat ik een alternatief voor het zware Natuursteen heb gevonden, waarmee ik precies hetzelfde effect tòch heb verkregen.” Een drukbezet man, dat is Rob Elmers. Uiteindelijk lukt het om hem aan de telefoon te krijgen om hem te vragen hoe hij ertoe is gekomen om Geopietra in zijn prachtige bedrijfspand van Tramontana te verwerken. Met een onvervalst Amsterdams accent, krijgen we doeltreffend antwoord op onze vragen. Door toeval en passie ben ik ooit in de kledingbranche terechtgekomen. Ooit had ik praktisch geen geld en begon met tweedehands kleding. Daar zit ‘m de passie in. En die is niet te vermijden. Sinds 1985 ben ik zelfstandig en inmiddels is het bedrijf tot een heel andere orde uitgegroeid en brengen we zelf een kledingmerk op de markt: Tramontana. De kleur en de vormen van Geopietra staan me erg aan. Ik houd ervan als dingen een mooie uitstraling hebben. Met kleding natuurlijk om de schoonheid van vrouwen te benadrukken waar we het merk Tramontana voor inzetten. Dat is niet het enige;  het moet ook zo zijn met noem ’t maar op: fietsen, auto’s, brommers en dus ook met inrichting. In een restaurant kijk ik wel eerst even of het er verzorgd en mooi uitziet bijvoorbeeld." Lees verder onderaan de pagina.

 

Bekijk alle informatie over Steenstrips Licht in Gewicht!


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Hoe bent u tot de keuze van Geopietra gekomen voor uw bedrijfspand?


"Dit was een vooruitstrevende keuze gezien de, enige jaren geleden nog zeker, relatieve onbekend­heid van dit product. Via internet ben ik op zoek gegaan naar Natuursteen. Om bouw­technische redenen bleek al gauw dat echt natuursteen een te zware belasting zou worden voor de bestaande muren van het pand. Na Natuursteen was Geopietra voor mij de beste keuze om toch mijn doel te bereiken. Al had ik wel kunnen kiezen voor Natuursteen, dan had ik toch nog Geopietra genomen. Denk aan de snelheid van het leveren. Je weet precies wat je krijgt en het is redelijk snel te verwerken. Ik werd prima geholpen door The Flagstone Company. Op de zeer verzorgde website kreeg ik een goede indruk. Ik werd door de contactpersoon bij onze bouwonderneming ook naar The Flagstone Company doorverwezen. Ik heb producten bekeken in de showroom en ik heb op aanraden van Hellen Eekhof en haar contactpersoon nog wel een aantal referentieprojecten bezocht in België en Frankrijk om zeker te weten dat Geopietra echt dezelfde uitstraling heeft als Natuursteen. Gelukkig kon ik dat goed combineren met mijn zakelijke reizen naar het buitenland.  Ik raakte daardoor volledig overtuigd van mijn ideeën voor de wandbekleding."


Alternatief voor Pure Natuurstenen
 

Er sprongen twee kwaliteiten uit die ik echt heel mooi vond. Om het goed aan te pakken hebben we de bouwonderneming direct erin betrokken. Zo werd het verhaal technisch gezekerd. Ik vind de Geopietra die ik heb gekozen nog steeds een van de mooiere producten. De andere was ook mooi, maar duurder. Gezien het grote aantal m2 dat er nodig was, hakte ik de knoop door en koos de minder dure. En ik ben nog steeds blij met deze keuze. Het zetwerk is goed verlopen. Ik heb er niet bovenop gezeten om het te controleren. Het ging vlot en als ik kwam kijken, vond ik dat het er goed uitzag. Het resultaat is prachtig geworden. De kleur en de vormen staan me erg aan. Ik ben blij dat ik een alternatief voor het zware Natuursteen heb gevonden, waarmee ik precies hetzelfde effect tòch heb verkregen. De uitstraling van het pand is gewoonweg schitterend. Dat komt door de optelsom van de keuzes voor het interieur, maar de Geopietra springt wel in het oog. Ik word er nog elke dag blij van."

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten