backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Isolatie, stuc en Geopietra Robuuste Steenstrips Terug

Natuurstenen muren

Orthodentist Fleur Vermeulen, Ortho Fleur Barneveld

 

Eigenaresse Fleur Vermeulen (rechts) is Orthodontist en tevens praktijkeigenaar van Ortho Fleur, een duurzame Orthodontie praktijk. Samen met haar collega’s helpt Fleur veel mensen aan een mooi gebit. Toen zij ooit als kind zelf een beugel had, was het altijd al haar droom om dit beroep zelf te gaan uitvoeren. In Barneveld is onlangs haar nieuwe praktijk opgeleverd.

 

Meer informatie over deze Steenstrip, bekijkt u hier het volledige aanbod!

Steenstrips op isolatie - Ortho Fleur Barneveld

Mooie Steenstrips met de sfeer van Natuurstenen op gevelisolatie. Geplaatst zijn de Cascata Steenstrips van Geopietra in een antraciet kleur. Het zetwerk is uitgevoerd door een ambachtelijk zetbedrijf.


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Duurzame materialen en energiezuinig


De praktijk heeft een moderne strakke uitstraling, gebouwd met duurzame materialen en is energiezuinig. De uitstraling van de praktijk refereert aan de zorg en kwaliteit die Ortho Fleur aan haar patiënten wil geven. De materialen zijn met zorg gekozen waarbij veel aandacht is besteed aan details. Om tot een optimale indeling en inrichting van de praktijk te komen, is er van binnen naar buiten gewerkt. Als laatste is ‘de schil’ vormgegeven en is er een keuze voor de materialen gemaakt. Het strakke stucwerk en glas, het houten regelwerk en de robuuste steenstrips geven de praktijk de uitstraling die opdrachtgever voor ogen had. De gevelbekleding is, net als het stucwerk, aangebracht op een ondergrond van PE isolatiemateriaal. Toegepaste bekleding: Steenstrips Cascata GT. Bouwkundige vormgeving en ontwerp interieur: Van Elk Ontwerpt. Constructie en realisatie: Harink Bouwingenieurs.

Bij wandbekleding kunt u kiezen voor een afdekker

Voor Steenstrips die tegen een wand aan worden verlijmd, is het belangrijk om de bovenkant te beschermen tegen intrekkend vocht zoals regen. Bescherming kan eenvoudig gerealiseerd worden door het kiezen van een afdekker. Een afdekker kan voor moderne projecten minimalistisch worden gehouden en voor landelijke projecten juist wat robuuster worden uitgevoerd. In het werk zien verschillend materiaal:  van roestvrijstaal tot belgisch hardsteen. Wij hebben zelf een lichte voorkeur voor een aangebrachte waterkering. Een waterkering is een eenvoudige halfronde uitsparing parallel aan de afdekker, aangebracht aan de onderkant zodat het water juist van de muur af loopt in plaats van naar de muur toe. Kortom: kies voor een strakke en praktische afwerking. Het is optisch veel mooier en bouwtechnisch dus goed! Wij verkopen overigens ook afdekkers!

Rik de Beer, Medewerker Verkoop The Flagstone Company, Tel. +31 578 560048

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten