• Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!

    What is 2+4?

Steenstrips Kubus villa

Lees meer

Stoer ontwerp!

Een ontwerp van Van der Padt Architecten

Nieuwe kubistische villa met Strikolith gevelisolatie ontworpen door Van der Padt & Partners Architecten (Giessenburg).Stoer en mooi ontwerp waarbij twee verdiepingen optimaal kunnen worden benut qua ruimte, mede dankzij een prefab kelder van 7x4 meter. Het kleurcontrast en de afwisselende belijning met Steenstrips Scaglia GP, red cedar hout en stuc is schitterend. Op basis van een drietal referenties konden de eigenaren een goed beeld vormen en waren zij gelijk overtuigd van hun keuze. Het huis is duurzaam gebouwd, energieneutraal dankzij zonnepanelen op het dak en een aardwarmtepomp die de woning verwarmt en koelt. Binnen 10 maanden werd het project opgeleverd. Het zetwerk van de Steenstrips is uitgevoerd door zelfstandig zetter: Alfred Melissen.
Algemene bouwtip: plan het zetwerk voor een project tijdig in. In een vorstperiode kan er namelijk niet geplaatst worden.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen mee van de geschetste situatie en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Meer kubistische ontwerpen
Het Flagstone Magazine - een uitgave van The Flagstone Company

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.