backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Franse Natuurstenen De look en feel van Zuid-Europa! Terug

Stoere materialen

Met een vleugje Frankrijk - Zuid-Europa


Iets wat niet vaak zal gebeuren. Je huis ruilen met vrienden! Toch werd het voor René waarheid: “Op deze bijzondere plek hebben kennissen van ons gewoond; een ouder stel. Deze meneer wilde nog wel wat tuinieren, maar de omvang van de tuin werd hem teveel. Wij hebben toen een woningruil gedaan. Omdat wij zoveel nieuwe ideeën hadden, overstegen de verbouwingskosten, waardoor nieuwbouw verstandiger was. Onze Architect heeft geadviseerd een nieuw ontwerp te maken. Wij hebben aansluitend het huis – wat er stond – afgebroken en een nieuwe villa gebouwd. Het is een luxe lange en strakke bungalow geworden met dakpannen uit Frankrijk”. Inmiddels 2 jaar later woont René samen met zijn zoon Jesse in deze mooie villa in de bossen vlakbij Apeldoorn. Het huis heeft René destijds samen met Carien ontworpen. Carien is 27 maart 2015 overleden. Carien had een eigen bedrijf en verzorgde interieur- en kleuradviezen voor privé-woningen. In het voortraject is een beroep gedaan op Maas Architecten. Dit Architectenbureau heeft hun wensen omgezet in dit mooie ontwerp. Met behulp van een moodbord hebben René en Carien een plan gemaakt hoe zij het allemaal graag wilde inrichten. Op het moodbord stonden foto’s en afbeeldingen waarop te zien is, dat er gebruik zou worden gemaakt van natuurlijke materialen in combinatie met strakke lijnen (bijvoorbeeld een keukenblad van beton ciré, onderstel van steigerhout en daarboven een RVS afzuigkap). De ruimte waar de Botticcino Steenstrips zijn toegepast, wordt gebruikt als eetkamer. Er staat een natuurlijke tafel van boomstamhout met ronde onafgewerkte vormen. Daaronder zijn zwarte strakke tafelpoten gemaakt. Lees verder onderaan de pagina.

 

Kies ook voor Steenstrips mediterrane uitstraling!


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Zelfde uitstraling als Natuurstenen "En Pierre"

 
De zitkamer is één groot schilderij geworden door de grote glazen ramen van plafond tot aan de grond. Dit zorgt voor een wijds uitzicht over het mooie landgoed dat René zelf onderhoudt en verzorgt. De villa ademt van boven tot beneden grote rust uit. Dit wordt gerealiseerd door de matte poedertinten op de wand in de kleuren beige en taupe en het mooie betonstuc op de vloer.  De zelfgemaakte gordijnen van Carien sluiten op deze rustige basis direct aan. Vanuit de hal kom je uit in de groote woon- eetkamer waar ook de leefkeuken gevestigd is. De Steenstrips in de kleur Botticino BR zorgen hier voor de beleving van de Zuid-Franse Sfeer. René vertelt: “Het is een bijzonder mooie toevoeging geworden met karakter. Ik heb een vakantiehuis in de Provence in Frankrijk en daar een muur met dezelfde uitstraling (‘en pierre’)”. Echter is de muur in Frankrijk constructief met muurstenen vanaf de grond opgebouwd. Voor ons nieuwe huis wilden wij een vergelijkbare sfeer en kwamen wij op het mooie product van Geopietra uit. Dit is makkelijker te verwerken, omdat de Steenstrips op de wand kunnen worden verlijmd en aansluitend kunnen worden gevoegd. De doelstelling is geweest deze Zuid Europese Stijl neer te zetten met de eigenschappen loft, stoer, strak modern, natuurlijke en rustige materialen”.

De bijzondere eiken balken zijn door René zelf gevonden en in het ontwerp meegenomen. Alles bij elkaar is het een prachtige en unieke villa geworden met zowel een veranda aan de voor- als achterkant. Het leefgedeelte – vanaf de achtertuin gezien - links en slaap- en badkamer rechts. Alle ruimtes kijken uit op de bijzonder mooie beboste en natuurlijke tuin waar ook een luxe gastenverblijf te vinden is. Details van Piet Boon, de karaktervolle Steenstrips, de mooie warme matte tinten en betonstuc maken het geheel absoluut compleet.

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten