backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Een mooie natuurlijke veranda Terug

Een natuurlijk zwembad en veranda


Een Natuurlijke veranda en zwembad. Bij deze moderne woning in de Veluwse Bossen is een mooi zwembad gerealiseerd (afmeting 10,5 x 5 m2), voorzien van alle luxe. De kleur van het zwembadwater wordt beïnvloed door de kleur van het zwembadfolie. Werd er vroeger enkel blauw gebruikt, zien wij nu steeds vaker dat er voor natuurlijke kleuren wordt gekozen. Zo zorgt een grijze folie voor meer natuurlijk effect – niet te fel blauw. En geeft de kleur wit, heel helder water. Een ander alternatief is dat er in bosachtige gebieden voor donkergroene folie of tegels wordt gekozen. Dan gaat de kleur van het zwembad op in het landschap – het water wordt dan groener. Door de kleur van het zwembadwater lichter te houden, kun je goed de bodem blijven zien. Dit is ook zeker een afweging waard. Hoe donkerder de folie of tegel, hoe minder doorzichtig het water wordt.
 

‚ÄčTotale assortiment Steenstrips

Natuurstenen brokken - landelijke veranda

Mooie natuurstenen muren bij de overkapping - luxe veranda in het bos. Tezamen met het zwembad waar ook Flagstones - breukstenen, zijn toegepast. De sfeer is zeer natuurlijk, modern, stoer maar zeker ook gezellig.


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Flagstones verkrijgbaar via www.flagstones.nl


Rondom het zwembad zijn Kavala Flagstones aangelegd. Duurzaam gevoegd met de ARDEX GK-voeg grijs. Bij de mooie Jee-O, kan men douchen. Ook is er verderop voldoende stroom binnen handbereik. Altijd handig voor Sonos J. In het zwembad is een zitbank gemaakt waar het zwembaddek in verdwijnt. Alles bij elkaar maakt het een zeer natuurlijk plaatje in een ongelooflijk mooi landschap. Nadat het zwembad klaar was, is het veranda aangepakt. Daar is door natuursteenverwerker Bert Verweij een mooie muur gezet met Geopietra Steenstrips. Er is gekozen voor de Cascata GT met een grijze voeg. Het hout dat gebruikt is voor het bijgebouw, is van eigen grond. De bomen zijn gezaagd en tot balken verwerkt. Vanuit het huis is het zicht op het zwembad en de veranda dat door spotjes mooi wordt aangelicht.

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten