backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Natuursteenstrips en isolatie Een Steenstrip met de kleur van de Omgeving! Terug

Moderne strakke villa met Steenstrips

Muurstenen met natuurlijke tinten

 

Een prachtig plaatje, midden in het bos in de nabije omgeving van Hardenberg. Een luxe, moderne villa ontworpen door architectenbureau Ir. Van der Veen Architecten BNA, Dhr. Gerlof van der Veen.

‘’In het oorspronkelijk plan werd gekozen voor een robuuste, zwarte baksteen. Het onderste gedeelte van de woning, de accentuering van de gebruikte bouwblokken, diende voldoende contrast te creëren ten opzichte van het frisse, witte stucwerk’’. Tijdens één van de bezoeken die Gerlof, samen met opdrachtgevers Maarten en Grian bracht aan het perceel ontstond het idee gebruik te maken van een Steenstrip die op zou gaan in de directe omgeving. ‘’ We wilden een meer natuurlijke uitstraling, die overeen zou komen met het boomschors van de naaldbomen. De link naar de Brons Kwartsiet Natuursteenstrips is in dit licht natuurlijk snel gelegd. Door deze beslissing heeft de villa zich eigenlijk nog beter ingepast in het glooiende perceel. Het resultaat is werkelijk prachtig geworden’’. Duurzaamheid speelde bij dit project een cruciale rol. De woning is optimaal geïsoleerd en voorzien van zeer energiezuinige instal­latietechnieken". Lees verder onderaan de pagina
 

Bekijkt u hier het volledige assortiment Natuursteenstrips!

Natuurstenen gevel moderne woning

Steenstrips buiten op de gevel. Natuurlijke kleuren in combinatie met strak stucwerk. De Natuursteenstrips zijn binnen en buiten toegepast. Het draagt veel bij aan de totale moderne uitstraling van de villa. Een bijzonder mooi project!


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Duurzaam gebouwd met gevelisolatie!


Resultaat, een heerlijke, comfortabele woning die maximaal inspeelt op de kwaliteiten die deze prachtige kavel biedt. De woning kent een duidelijke 2-deling tussen het boven- en ondergedeelte. Gerlof omschrijft dit zelf als twee strakke blokken die verschillende gematerialiseerd zijn. De bovenbouw met daarin de royale living en eetkeuken zweeft prachtig boven het maaiveld. Hierdoor ontstaat er vanuit de woonruimtes een uniek uitzicht over de uitgestrekte boskavel. Dit deel is voorzien van wit stucwerk, waardoor er een sterk contrast ontstaat met de deels ingegraven onderbouw. Het onderste gedeelte, met daarin de verschillende slaapkamers, is voorzien van de Natuursteenstrips die opgaan in het aangrenzende landschap. Door de positionering van de bouwdelen ontstaat er onder de woning een soort carport met ruimte voor 2 auto’s. Aan de achterzijde van de woning manifesteert zich dit door een groot terras, direct grenzend aan de eetkeuken. Omdat dit terras verhoogd ligt, kan hier volop worden genoten van de kavel.  et grote tevredenheid wordt teruggekeken op het bedrijf Van der Most Exclusief uit Dedemsvaart die de Steenstrips heeft aangebracht. Op de vraag of Gerlof vaker met de product heeft gewerkt, is zijn antwoord kort: ‘’ Ik kende het product enkel van verschillende publicaties en het internet, maar had het zelf nog niet eerder toegepast in één van mijn ontwerpen. Ik ben echter zeer enthousiast geraakt en overtuigd van de mogelijkheden die het product biedt. Het zal dus niet lang duren voor ik opnieuw gebruik ga maken van deze prachtige producten. Dit referentieproject staat ook vlak bij ons kantoor. Een betere manier om toekomstige opdrachtgevers te overtuigen is er niet!’’

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk alle foto's met diverse soorten Steenstrips!

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten