backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Alternatief voor Natuurstenen Een bijgebouw om te genieten! Terug

Wanddecoratie van Natuursteen

"Ik heb jullie eenvoudig via het web gevonden; het is zo ontzettend mooi!"


Langzaam breekt het zonnetje door de nevel. De kleuren in de tuin worden al wat feller. De beek met kraakhelder water kabbelt door de tuin. Het is redelijk vroeg in de ochtend als we even te gast zijn bij Ceciel. In het prachtige open tuinhuis genieten we van een heerlijke cappuccino. Ceciel: “Dit huis stond al een tijdje te koop. Eigenlijk reden we er praktisch elke dag langs. Het was een soort appartementencomplex geweest en dus verdeeld in allerlei kamers met badkamers. Eigenlijk hadden we niet de ambitie om weer een heel huis op te knappen - dat hadden we een jaar of 10 geleden ook al eens gedaan - maar toen ik met de makelaar ging kijken, was ik toch snel verkocht. Er was zo’n prachtig trappenhuis en ik kon echt de potentie van het pand zien. Gelukkig kon ik mijn man overtuigen en zijn we vervolgens goed een jaar druk geweest om alles te verbouwen. Elke maandag hadden we bouwvergadering met alle betrokken partijen. Zo hielden we grip op wat er allemaal moest gebeuren. Af en toe schrokken we echt van wat er tevoorschijn kwam. Het was zeker geen eenvoudige klus”. Lees verder onderaan de pagina.

 

Bekijk Geopietra Steenstrips voor de wand!


Klik op een afbeelding voor een vergroting

"Ik wilde een Natuurstenen schouw en dus ben ik verder gaan zoeken"

 
“Voor de bekleding van de haard in het tuinhuis had ik natuurstenen in gedachten, alleen waren die vaak te zwaar, te dik en te bol. Het bekappen in dikte bleek ook te bewerkelijk te zijn. We hadden het al bijna uit ons hoofd gezet, maar ik wilde niet opgeven. Ik wilde geen gestucte haard, maar een natuurstenen schouw en dus ben ik verder gaan zoeken. Via Internet vond ik toen The Flagstone Company die Geopietra aanbood als alternatief voor de grove en zware Natuursteen. Ik las op hun site veel over de achtergronden van Geopietra. Ik kon haast niet wachten en kreeg het gevoel dat het nu toch zou gaan lukken. Samen met de aannemer, Marcel de Brouwer, zijn we direct gaan kijken in de showroom. Ik was heel erg verrast over het product. Er was zoveel keuze. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Bij het product PP77 Alpe was de keuze gemaakt. Dat zag er zo natuurlijk uit dat ik het direct voor me zag. De kleuren waren prachtig en precies passend bij het houtwerk waarvan het tuinhuis zou worden gemaakt”.
 

Voor de verwerking van de Geopietra steenstrips moest je nog even geduld hebben?


“Marcel de Brouwer ging vrijwel direct na ons bezoek aan de showroom op vakantie. De bestelling hebben we nog net daarvoor geplaatst en toen hij terugkwam was alles al vanuit Italië gearriveerd. Hij kon er direct mee aan de slag. Ondanks dat het ook voor hem een nieuw product was, ging het fantastisch met het zetwerk. Hij heeft er ook gevoel voor en er is zoveel technische kennis bij The Flagstone Company dat je met je vragen altijd een beroep op ze kan doen. Het zetwerk duurde 3 dagen. De eerste dag het eerste deel van het zetwerk, de tweede dag het laatste deel en de derde dag werd er gevoegd. Het voegwerk is best ruw gehouden door uit te schrapen met een spatel en gewoon met de vingers te werken. De tuin met het tuinhuis is echt de finishing touch geworden. Zomer en winter kunnen we hier gebruik van maken. Lekker de haard aan en het is direct gezellig en aangenaam. De bedoeling was om de gezelligheid van binnen naar buiten door te zetten. Dat is meer dan uitstekend gelukt. Het is zo’n fijne plek geworden. Ook voor onze drie zoons is het een plek om lekker met vrienden te ‘chillen’. Als we vrienden te gast hebben, zeggen we eerst niets. Dan beginnen ze zich dingen af te vragen als “hoe kan deze hangende constructie nu zulke zware natuursteen houden’ en wat ziet het er prachtig uit. Het is een inspiratiebron voor velen. Ook onze tuinarchitect is razend enthousiast. Na zo’n tijd afzien met het verbouwen, is het nu tijd om hiervan te genieten”. Ceciel haalt een diepe teug frisse adem en zegt ‘we gaan hier echt nooit meer weg!”

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten