backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Natuurstenen binnen en buiten Nieuwbouw vakantiehuis met Steenstrips Terug

Vakantiehuis in de duinen

Ontworpen door Z-Wonen Architecten

 

Marcel en zijn familie vertoeven al vele jaren in Ouddorp. Tot voor kort hadden zij een mooie vakantiebungalow elders op het park totdat dit bijzondere plekje met uitzicht op de duinen vrijkwam. Marcel twijfelde geen moment en schafte het oude huisje aan met voortvarende plannen in zijn gedachten. Begin dit voorjaar is het oude vakantiehuisje gesloopt en is de nieuwbouw gestart. Hij heeft de realisatie samen intensief met zijn vader en zwager Bas begeleid. Marcel heeft het bijzondere project uitgewerkt met Z-wonen architecten, een buro dat ontwerpt met een hoog architectuurgehalte. De Bungalow is gebouwd door Hera Bouw. Door de achtergrond van Marcel (tot voor kort werkzaam in de IT) is er bijzonder veel aandacht besteed aan de hoogste technische snufjes zoals domotica waarmee het hele huis met de smartphone of tablet qua huiselijke electronica kan worden bediend.
Zo kom je enkel met een vingerprint het huis binnen.

 

Bekijk Natuursteenstrips: Steenstrips voor Binnen en Buiten


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Trap sluit aan op de Natuursteenstrips!


Marcel heeft een Cortèn stalen trap zelf laten maken. Deze trap sluit volledig in kleur aan op de Rustiek Brons Natuursteenstrips die in 3 weken tijd met 2 man op het huis werden verwerkt. Doordat het materiaal Brons Rustiek Natuursteenstrips in het afgelopen voorjaar schaars verkrijgbaar was, leek het er nog even op dat de strips niet deze zomer konden worden verwerkt. Gelukkig kon The Flagstone Company alsnog op tijd leveren en heeft de firma ARDEX - gezien de specifieke vragen - nog verder ondersteund als het gaat om verwerkingsadvies. Met de antraciet aluminium kozijnen, de eiken pilaren, het toegepaste merbau-hout, de deuren van Piet Boon (Bod’or), de luxe keramieke vlonderdelen en de gewenste interieurinrichting komt het geheel volledig in balans. De verstelbare lamellen van Livium - als zonnenwering - zorgen dat rondom het huis de loopgang eenvoudig omgetoverd wordt tot een semi-overdekt terras. Buiten is het terras voorzien van heaters. Met de zonnenpanelen zorgt Marcel ervoor dat hij zelfvoorzienend is in de stroom. Al met al geeft Marcel toe dat het veel meer geworden is dan een vakantiehuis. Hij houdt van bouwen en heeft een hoog niveau van luxe gerealiseerd. Het is dan ook echt een plek geworden om volledig tot rust te komen en bij weg te dromen.

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten