backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Natuurstenen plint Geopietra Steenstrips Terug

Duurzaam bouwen op gevelisolatie

Ontwerp: Bloem en Lemstra Architecten

 

Eric Lemstra en Arjen Bloem hebben het succesvolle Architectenbureau Bloem en Lemstra in Amsterdam opgestart na hun studie in 2004. Het energieke en gedreven team bestaat nu uit meerdere architecten en een bouwkundige. Het bureau is actief op het gebied van exclusieve en unieke woonoplossingen uitgestrekt over diverse schaalniveaus. Zij richten zich naast kleinschalige nieuwbouw, verbouw en interieur vooral op hun opdrachtgevers. Door de eindgebruiker actief te betrekken in het ontwerpproces wordt het tradionele denken doorbroken en de creatieve geest geprikkeld. Bloem en Lemstra Architecten streeft naar vernieuwende en aantrekkelijke architectuur waarin de schoonheid en kracht van oude structuren wordt vervlochten met het nieuwste materiaal en de moderne techniek. Lees onderaan de pagina verder.


kies ook voor een natuurstenen plint


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Steenstrips met een knipoog naar Ibizastijl

In het groene Noord-Hollandse dorpje is het in de zomer een drukste van jewelste. Naast het vele groen, de bijzondere ligging aan de zee en de gezelligheid van de plaats, is het eigenlijk een droom om hier te kunnen wonen. Aan de boulevard ligt een bijzondere kavel in de duinen. Hiervoor is een zeer gepaste exclusieve villa ontworpen door Architect Eric Lemstra. Het idee van de natuurstenen look voor dit bijzonder gelegen project in Bergen aan Zee, is gegroeid uit het feit dat de opdrachtgevers een ander ontwerp op de website van Bloem & Lemstra Architecten via Google hadden gevonden. Eric en zijn team werken vaker aan luxe huizen vlakbij water of aan het strand. Zo hebben zij in het verleden een zeer fraai ontwerp gerealiseerd van een villa in Griekenland waar Natuursteen niet kan ontbreken. Dit was de inspiratiebron voor dit strakke huis. Eric houdt - net zoals zijn opdrachtgevers - van een natuurstenen look in combinatie met een zeer strakke en moderne inrichting waar veel natuurlijke materialen toegepast worden. De beleving moet naar zijn zienswijze natuurlijk en warm zijn. Bijzondere elementen zijn de continue lichtinval, maar ook - de door de aannemer - zelf gestortte betonnen trappen. Bij het project Bergen aan Zee zijn de spanten in het zichtveld gebleven voor de beleving van het ultieme beachgevoel. Ook zal er midden in het huis een boom worden geplaatst. Zijdelings hebben de opdrachtgevers zich late inspireren door de zogenaamde ibizastijl. Met behulp van meerdere proefborden met Geopietra Steenstrips is men tot deze succesvolle keuze van wandbekleding gekomen. Meer informatie: http://bnla.nl
 

 Foto's Steenstrips geschikt voor isolatie

Steenstrips verwerking op Isolatie


"Peter en Hellen ken ik vanaf het eerste uur, al sinds 2004. Sinds die tijd werk ik zelfstandig vanuit mij eigen bedrijf en realiseer ik de mooiste muren met de sfeer van Natuursteen en plaatsen wij Flagstones. Dit is één van de eerste projecten uitgevoerd op een wand van isolatie. Een luxe villa waar de Steenstrips van Geopietra zowel binnen als buiten zijn doorgevoerd. Bijzonder leuk om dit gerealiseerd te hebben. Een fantastisch project".
Dragan

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten