backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Steenstrips Ibiza-stijl: Rocks Natuurstenen wanden binnen Terug

Flagstone terras en muurstenen

"Zomerhuis-gevoel" met Rocks Steenstrips

 

Steeds vaker hebben wij relaties waarbij de stenen zo goed zijn bevallen, dat de mensen weer terugkomen voor andere opties. Zo ook Robert en Yvonne. Op een drukke zaterdag bij ons in de showroom, zag ik ze al vanuit mijn ooghoek enthousiast met de ipad rondlopen. Voor ons een compliment want dan is het eerste project zeer zeker geslaagd. En ja hoor, Robert had foto’s bij zich. Ik ben altijd zo benieuwd naar resultaten. Direct natuurlijk even gekeken. Robert  en Yvonne hebben net sinds juni een mooie nieuwe grote twee-onder-een-kap woning aan het water gekocht in de Zaanse streek. Voor de wanden hadden zij direct al Stenen voor ogen. Dit is inmiddels gerealiseerd. Lees verder onderaan de pagina. 
 

Kies een Rocks Steenstrip


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Mediterrane sferen rondom en in huis


En nu zijn zij op zoek naar Flagstones voor het terras. Ja, oordeelt u zelf maar. De muren zijn heel mooi geworden. Dit is minimalistisch, licht, modern, strak en mede geïnspireerd door Ibiza. Je moet zelf wel lef hebben om zo’n lange muur te bekleden met Stenen. Robert heeft kozen voor Rocks Grey. Yvonne werkt in de kledingbranche en is zeer creatief. En dat kunnen wij zeker ook van Robert zeggen. Hij heeft deze muur zelf geplaatst en gevoegd. Voordeel is dat je alles dan letterlijk zelf in de hand hebt. Robert is trots op het resultaat. Tijdens zijn werkzaamheden kreeg hij ook voldoende aandacht van mensen in de buurt. Er belde zelfs iemand aan werkzaam in onroerend goed. Allemaal zeer verrast door het mooie resultaat. Ons plan was om in onze nieuwe woning een sfeer te creëren die ons het gehele jaar een zomers gevoel zou geven. Dit is vooral gelukt door onze mooie stenen wand. ‘Zomers’ omdat wij deze muren vaak tegenkwamen in huizen op Ibiza.”  Toevallig waren Peter en ik in de buurt en mochten wij langskomen. Kon ik meteen het nieuwe fototoestel uit proberen. En dat werkt. De hele kamer komt er nu op te staan met dit prachtige resultaat. Vast een inspiratiebron voor velen!


Steenstrips in alle soorten en maten

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten