backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Rocks Steenstrips Loghouse Terug

Unieke gevelbekleding 

Noord-Amerikaanse sferen - chalet in Nederland

 

 Onze verrassing is groot bij aankomst in Zuid-Holland bij deze mooie bijgebouwen. De nieuw ontworpen loghouses worden deels zakelijk, deels privé benut. Het geheel is naast en achter het huidige woonhuis en bedrijf gebouwd. Aannemer Peter van der Vlist heeft de aanleg van de tuin begeleid en verzorgd.
Arka Houtbouw heeft de loghouses gerealiseerd. Er is destijds een nieuw stuk grond aangekocht waarop een oude vervallen boerderij stond. Vervolgens is dit bijzondere ontwerp uitgewerkt en tot realisatie gebracht. Feitelijk is de gehele zij- en achtertuin uitgegraven en is er een grote vijver met fontein aangelegd. Aansluitend is de verdere basis voor de tuin aangepakt. Een enorm project dat maanden in beslag heeft genomen. Er is zoveel aandacht besteed aan de mooie loghouses. Zowel binnen als buiten is er optimaal veel sfeer. De Rocks Grey Steenstrips zijn een belangrijke toevoeging en dragen optimaal bij aan deze uitstraling. Met de rieten parasol is te zien dat er tot in de kleinste details over alles is nagedacht. Het hoofdgebouw is dermate ingericht dat er ook bedrijfsbijeenkomsten en feesten gehouden kunnen worden. De kleine houten blokhut heeft de functie van een sauna. Het zetwerk van de Rocks Grey is uitgevoerd door het zelfstandige zetbedrijf Het Flagstonehuis. Al met al is één van de meest indrukwekkende projecten. En het zal u verbazen dat het dus in Nederland ligt.....

Bekijkt u hier nog meer toepassingen met Rocks Steenstrips

Loghome met Natuurstenen muren

Exclusieve gevelbekleding voor deze bijzondere bijgebouwen. De muren van de nieuwe loghomes zijn afgewerkt met de Rocks Steenstrips. De trappen zijn uitgevoerd met Flagstones. Ambachtelijk zetwerk ziet u op deze indrukwekkende video terug. Een uniek project met Natuurstenen muren in Nederland.


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Het mag allemaal weer wat gezelliger


‚Äč"Wat ik hiermee bedoel te zeggen, is dat ik continu mensen spreek, die op zoek zijn naar materialen die de sfeer verhogen. Relaties die geïnspireerd worden tijdens hun reizen in het buitenland. Materialen zoals hout en Steen, kunnen  bijdragen aan deze gewenste sfeer. Loghomes, zoals als dit voorbeeld, kom je veel tegen in Canada en in Amerika. Tijdens het moment dat ik de eerste foto's maakte, vroor het dat het kraakte. Dat zorgde voor een mooi ijslaagje op het water. Het project was nog maar net klaar. In juli dit jaar ben ik terug geweest (2 jaar na dato)  en alles stond mooi in de bloei. Wat is het onvoorstelbaar dat dit grote project met deze mooie Steenstrips hier in Nederland is uitgevoerd. Wat een durf, stijl en karakter!"
Hellen Eekhof, Verkoop & Marketing, The Flagstone Company, Tel.+31 578-560048

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten