Moderne villa met Scaglia Steenstrips | Bouwbedrijf Osnabrugge | Fotografie Nanette de Jong

Steenstrips Gevel

Deze prachtige, moderne villa is niet nieuw gebouwd. Dat lijkt namelijk wel zo. Er zijn Steenstrips op de buitengevel verwerkt. Daarnaast is het pand volledig gerenoveerd.

Steenstrips buitengevel

Lees meer

Kubistische Villa

Steenstrips

Architect Jeroen Spit heeft samen met bouwbedrijf Osnabrugge ervoor gezorgd dat deze villa een prachtige eyecatcher is. De buitengevel van de villa is voorzien van Geopietra Steenstrips – paneel Scaglia en Moniga Steenstrips. Het Scaglia paneel is een gereconstrueerde Natuursteen met wisselende vormen. Deze Steenstrip gaat heel goed samen met het hout en het strakke stucwerk aan de buitengevel. Dit paneel is zowel voor binnen als buiten te gebruiken en kan heel makkelijk geplaatst worden op de meest uiteenlopende materialen.

Bezoek onze showroom

Het advies is om persoonlijk onze indrukwekkende showroom te bezoeken omdat uw keuze dan makkelijker wordt. Stenen spreken meer als je ze ziet. Immers 50% van de Steen is het zichtveld, de overige 50% wordt bepaald door andere keuzes zoals voegkleur en ambachtelijk zetwerk.

Muren moet je zien en voelen om de sfeer te kunnen proeven

Kom dus zeker bij ons langs. U wordt door onze adviseurs met veel passie geholpen. Neem uw foto’s en tekeningen van de geschetste situatie mee en stap in de auto! Dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat. Neem nu alvast een kijkje in de wereld van puur Natuursteen.

Geopietra Steenstrips

Naast de bekleding van de Steenstrips op de buitengevel, is ook binnenin de villa gebruik gemaakt van onze Natuurstenen. Bij binnenkomst in de hal is direct een indrukwekkende muur van stenen te zien. Hier is gebruik gemaakt van de Moniga Steenstrips van Geopietra. Deze hebben de uitstraling van een karaktervolle wandbekleding. Het gaat hier echter om gereconstrueerde stenen welke gemakkelijk zijn aan te brengen op de meest uiteenlopende ondergronden – soms met een kleine voorbewerking. De Moniga kan zowel voor binnen als buiten gebruikt worden en is in drie kleuren verkrijgbaar. Daarnaast is er in de badkamer gebruik gemaakt van Steenstrips van puur natuursteen in de kleur Brons Rustiek Kwartsiet. Dit is een bijzonder mooie decoratieve steensoort die geweldig tot zijn recht komt in deze ruimte. Door de combinatie van stucwerk en er gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen is de badkamer een harmonieuze ruimte geworden die veel rust uitstraalt.

Steenstrips in de badkamer - loststaand bad

Meer Steenstrips Buitengevel
  • Gevelbekleding van Steenstrips op moderne woning 149
    Geopietra – Buitenmuren

    Steenstrips van Geopietra voor gevels en buitenmuur. Zelfs mogelijk op gevelisolatie. Vraag ons om meer informatie!

  • Steenstrips tuinmuur 57
    Geopietra – Tuinmuren

    Natuurstenen tuinmuren buiten. Eenvoudig te bewerken met Geopietra Steenstrips. De sfeer van puur Natuursteen. Lees meer!

Architect:


Jeroen Spit

Steensoort:


Paneel Scaglia

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Flagstone Magazine nú thuis ontvangen!

Dit indrukwekkende en glossy Flagstone Magazine wordt direct gratis per post naar u toe gestuurd. Verstrek dus uw juiste gegevens. Het Magazine is uniek (bijna 700 foto's, 404 pagina's). Bedoeld voor mensen met interesse in onze producten. Ter voorkoming van misbruik, bellen wij u kort. Informatie welke u ons verschaft, wordt nimmer verstrekt aan derden. Telefonisch aanvragen? Bel ons +31 578 560048.