backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Steenstrips, Hout en Stuc Terug

Mooie gevelbekleding

Sfeervol leven op de Veluwe

 

In de Veluwse bossen is deze mooie karaktervolle villa verrezen.Te midden van het natuurschoon en de diversiteit van naaldbomen straalt dit landhuis pure klasse en luxe uit.Over het woonklimaat is van te voren goed nagedacht. Na jarenlang eigenaren te zijn geweest van een chalet moest het gevoel van hout, hotelinspiratie en natuur in het ontwerp worden meegenomen.


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Ambachtelijk zetwerk Steenstrips


Natasja (eigenaresse) is zeer creatief en ondernemend en heeft het project vanuit Nederland met name zelf beheert. Het beginstadium is ontworpen door een Architect maar daarna heeft zij het ontwerp samen met de aannemer verder uitgewerkt. Mede door het leven van haar en haar man in Engeland, was de sfeer van een courtyard aan de achterzijde (u-vorm) essentieel. Daarbij kwam dat ook de sfeer van Natuursteen een belangrijke rol zou spelen. De uitvoering van het zetwerk nam meer tijd in beslag dan gedacht maar het resultaat mag er zijn:De Steenstrip-muren zijn een eyecatcher geworden. Het patroon van het zetwerk is één van de belangrijkste zaken. De sfeer van Steenstrips is doorgetrokken van de gevel naar de binnenwand en ook buiten bij hetzwembad en de sauna komt deze mooie wandbekleding van Moderno Steenstrips (Geopietra) aangenaam terug en vormt een gebalanceerde combinatie met het hout, het zinken dak, het vele glas achter en stucwerk.Samen met haar gezin en dieren om haar heen, is het een heerlijk leefbaar huis geworden, waarbij een groot woongedeelte zich nog onder het huis bevindt. Het ontwerpen en creëren, is Natasja zo goed bevallen dat ze dit qua werk gaat continueren maar dan op het gebied van detailhandel. Wie weet weer mét Steenstrips 😊

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten