backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Natuurstenen Kerkebosch Bijzondere gevelbekleding! Terug

Appartementengebouw

Voorzien van exclusieve Steenstrips Rocks Melan!

 

Kerckebosch Zeist is een wijk voor iedereen. Bestaande uit 6 buurten, allemaal voorzien van een eigen karakter. Deze uitstraling komt voort uit de omliggende natuur en architectuur. De gemeente Zeist en woningbouw vereniging Seyster Veste werken sinds 2006 samen aan het "nieuwe" Kerckebosch. Met de bewoners en omwonenden wordt met aandacht gekeken naar de plannen voor de wijkvernieuwing. De wensen en de behoeften van de bewoners en omwonenden worden - zover mogelijk - getoetst en in de plannen geïmplemen- teerd. Kerckebosch is gelegen in de directe omgeving van de Utrechtse heuvelrug en Langoed Heidesteen. Kerckebosch biedt diverse voorzieningen zoals een winkelcentrum, scholen, plussendienst en spiegelbus waar kostenloos gebruik van kan worden gemaakt door de buurt. Lees verder onderaan de pagina.

 

Bekijkt u hier het volledige assortiment Rocks!


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Een soort natuurstenen plint


Het eerste contact met The Flagstone Company is omstreeks April 2013 tot stand gekomen. Het project betreft ca. 800-1000 woningen, verdeeld onder zes gebouwen waarvan één gebouw wordt voorzien van gevelbekleding ter hoogte van de eerste verdieping als een soort Natuurstenen plint. Het belangrijkste wat men wil realiseren, is een robuuste Natuurstenen look. Na een gesprek tussen Hellen Eekhof en projectleider dhr. Toon van der Vlugt werd duidelijk dat het product Rocks de beste optie was. De voordelen die de doorslag hebben gegeven zijn: de robuuste uitstraling in combinatie met een eenvoudige verwerkingswijze en de gewenste kleur. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de Rocks Melan. Deze paste het beste in de omgeving. In 2014 is onze collega Peter Eekhof ter plaatse geweest om het project te bekijken, te beoordelen en aldaar (technisch) advies te geven. Kort daarna volgde de eerste bestelling via Bouwbedrijf Era Contour te Zoetermeer. Wij zijn onlangs langs geweest voor een 2e fotoserie en zijn meer enthousiast over het geweldige resultaat!

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten