backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Steenstrips in de keuken Interieur optimalisatie! Terug

Landelijk en industrieel

Gestort beton, Natuursteenstrips en bijzondere lampen

 

Aan de rand van het bos in een idyllisch Gelders dorpje vlakbij Elburg heeft Monique vorig jaar samen met haar man Nico en twee honden, twee bijzondere rietgedekte huizen gekocht. De één bewonen zijzelf, de andere hebben zij in de verhuur. Monique woont deels in Nederland en in Frankrijk. Naast een eigen bedrijf in Haptonomie (de leer van het menselijk gevoel en gevoelsleven), beheren zij en Nico ook nog in het hoogseizoen een eigen Bed & Breakfast in Frankrijk (sfeerlogeren.nl). Twee bezige bijen dus. Monique wilde een bijzondere sfeer in haar landhuis en is daarbij op het idee van Natuursteenstrips gekomen. Het is karakteristiek gecombineerd met de mooie industriële lampen, welke zij zelf vanuit China heeft laten overkomen. Lees verder onderaan de pagina.
 

Bekijk alle Mogelijkheden van Steenstrips


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Natuurstenen in de Woonkeuken


Het idee van een kookeiland is door haar verder uitgewerkt en is een waar succes. Het eiland kent enkel de mooie gaspitten waaraan gekookt kan worden en voor de rest dient het als een ruime luxueuze tafel van 2 meter bij 2 meter waar gegeten en gewerkt kan worden. Met gemak kunnen hier tien mensen uitgenodigd worden, gezellig aan de heerlijke comfortabele zitbanken die perfect op hoogte zijn. Dineren terwijl de man of vrouw des huizes kookt en gezellig samen een wijntje drinken, ligt dus zeer voor de hand. Het ontwerp van de keuken is door Monique goed uitgedacht. Het kookeiland is gemaakt van hout, zelf gestort beton (betonciré) en Natuursteenstrips. De cursus voor het zelfgemaakte beton heeft Monique gevolgd bij Keyl Beton Cire (bijzondere betonstuc). Astrid van Keyl Beton heeft haar hierbij geholpen en weer voor de Natuursteenstrips naar onze showroom doorverwezen. Uiteindelijk heeft Monique gekozen voor de Natuursteenstrips Rustiek Kwartsiet en heeft dat zelf geplaatst. De Natuursteenstrips heeft Monique laten terugkomen in het toilet beneden en de badkamer boven om een optimale eenheid te realiseren. Voor de toiletdeur heeft Monique gekozen voor pure houten eiken planken. Hiermee is een ruige roldeur gemaakt die opengeschoven kan worden. Monique is met recht heel trots op wat zij heeft gemaakt. Het interview heeft ook iets langer geduurd dan normaal. Het was gewoon te gezellig daar!

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten