backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Steenstrips smaken naar meer! Binnenkort ook in de slaapkamer! Terug

De Steenstrips in de keuken zijn een waar succes!

Binnenkort gaan wij weer verbouwen!

 

John en Joke vertellen enthousiast: "vijftien jaar geleden kregen wij de mogelijkheid om aan een bestaand bospad ons eigen huis te bouwen. Het ontwerp van het houten huis is van onszelf en 90% van de bouw is tevens door ons zelf gerealiseerd. Het huis stond snel en daarna begon de afbouw. Dat kostte wat meer tijd dan begroot, want in feite bouw je een tweede keer het huis aan de binnenkant. We wilden vooral de sfeer van het houten huis laten uitkomen, maar tegelijk niet in de binnenkant van een lucifersdoosje gaan wonen. Dus houten materialen mochten wel, maar goed gecombineerd met strakke en moderne belijning, vormgeving en materialen. Vorig jaar vonden wij het tijd om de keuken in diezelfde stijl aan te passen. Er kwam een moderne keuken, greeploze fronten en strakke muren. Om de sfeer te behouden en het geheel niet te steriel te laten worden, kozen we ervoor om een muur te bewerken met de Natuursteenstrips van The Flagstone Company. En dat was een hit! Lees verder onderaan.
 

Steenstrips in de keuken - alle mogelijkheden

Wandbekleding voor in de keuken

Mooie muren van Natuursteen, verwerkt in een paneel. Mogelijkheid om het zelf te plaatsen en te verwerken. Deze Sierstenen zijn in meerdere kleuren leverbaar!


Klik op een afbeelding voor een vergroting
Geweldig wat die ene stenen muur doet in het geheel van de keuken. Peter heeft ons met zijn vakkennis geholpen de stenen aan te brengen en het resultaat is verbluffend. Wij zijn er super blij mee en krijgen veel positieve reacties van vrienden en familie. Zo veel zelfs dat wij al meerderen de weg hebben gewezen naar Peter en Hellen (tevens vrienden van ons) voor een deskundig advies om ook met deze sfeervolle stenen te kunnen werken. Bij ons heeft het er zelfs toe geleid dat wij erover denken om ons houten huis te gaan 'inpakken' met speciaal isolatie materiaal van Strikolith (Strikotherm), daarna het geheel te pleisteren en te beplakken met Steenstrips van natuurlijk The Flagstone Company. De combinatie van pleisterwerk en Natuursteen zal ons huis nog veel mooier gaan maken dan het nu al is. Ook hier worden wij deskundig bijgestaan door Peter en Hellen!"

Steenstrips in de slaapkamer


"Wij zijn oude bekenden van Peter en Hellen. En natuurlijk heb je het dan veel over het werk. Wij werden automatisch meegetrokken in het enthousiasme over deze mooie producten. Al jaren wonen wij in het bos in een woning van houtskelet. Dan is het leuk om wandbekleding af te wisselen met stuc en Natuursteenstrips. Peter heeft ons geholpen met het plaatsen van de wand en het is een groot succes. Het smaakt, wat mij betreft, naar meer! Nu de wanden van de slaapkamer.
John

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten