backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Steenstrips landelijk strak! Optimaal mooi zetwerk Geopietra! Terug
Steenstrips landelijk strak! Optimaal mooi zetwerk Geopietra! Terug

Natuurstenen wandbekleding villa 't Gooi

Ontwerp van NBArchitecten

 

Met hulp van NBArchitecten werd deze luxe rietgedekte villa ontworpen. De eigenaren wisten vrij snel dat het 2e gedeelte van het huis een bijzondere uitstraling zou krijgen en daarvoor kwamen zij voor wandbekleding terecht bij The Flagstone Company. Dat de opdrachtgevers samen met de Architect en het Aannemersbedrijf tot in de puntjes alles uitkienden, is wel duidelijk. Er zijn meerdere bezichtigingen aan onze showroom gebracht. In eerste instantie viel de keuze op de Cascata GP (zelfde steen als welke is toegepast, maar dan in een donkere kleur en andere voegkleur). Uiteindelijk vond men terecht dat het contrast met de kozijnen dan te vlak zou worden (te weinig afstekend van kleur). Daarom is men overgestapt naar een lichte kleur grijs waarin ook wat bruintinten aanwezig zijn (Cascata GT). Ook is de voegkleur zachter geworden en in zandkleur uitgevoerd wat ook heel mooi past bij de mooie rieten kap. Lees verder onderaan de pagina.
 

Bekijk ons assortiment Geopietra Steenstrips!


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Karaktervolle Geopietra muur met Steenstrips, ambachtelijk gezet


Vele complimenten van onze kant. The Flagstone Company ontvangt veel reacties op dit ontwerp. Het is een bijzonder sfeervolle villa. Karakteristiek door de rieten kap, het houtwerk dat doorsteekt in de kap en de bijzonder sfeervolle Geopietra muur, naast het mooie contrast met het witte vlakke stucwerk. Modern in ontwerp/bouwstijl met als details de antraciet donkere kleur kozijnen die door de rieten kap heenlopen. Ook als men hier naar details kijkt, begrijpt men het ambachtelijke van het zetwerk. Hier moet liefde zijn voor het vak. De details van het zetwerk boven de korte zijwand bij het raam, zijn zeer vakkundig uitgevoerd. Ook de stenen onder de rieten kap zijn in eenzelfde vorm bij elkaar gezocht.  We kunnen hiervan maar één ding zeggen: het is een meer dan geslaagd project!


Meer mogelijkheden met diverse Steenstrips

Steenstrips geschikt voor isolatie


"Cascata is een Steenstrip beperkt in dikte (tussen de 3 en 7 cm) in meerdere kleuren verkrijgbaar. De steensoort is wat brokachtig. Toch wordt dit type Steenstrip veel toegepast bij moderne projecten. Dan wordt er meestal voor lichtgrijs of donkergrijs gekozen. Om de Sierstrip optimaal tot zijn recht te laten komen, worden er lijnen op de muur geplaatst zodat er toch sprake is van een bepaald verband. Het mooie aan deze Steenstrip is dat het ook - met een kleine voorbewerking op isolatie kan worden verwerkt. Er is bij The Flagstone Company naslagwerk verkrijgbaar waarin alles hierover uiteen wordt gezet inzake de verwerking van Steenstrips op gevelisolatie. Alles hierover leest u terug in het boekje Abitasistema. Deze gids is gratis aan te vragen. Bel mij gerust voor meer informatie: +31 578 560048."
Dennis van Bussel, Project- en Verkoopleider, Tel. +31 578 560048

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten