backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Decoratieve wanden Pure en natuurlijke materialen Terug

Steenstrips moderne architectuur

Ontwerp: Architect Sietze Visser


Op een lommerrijke, chique en rustige plaats in Brabant is onlangs het nieuwe huis van Roland en Sacha gerealiseerd. Onderling verschillen zijn qua stijl en het was dan ook een hele uitdaging om tot een mooi gezamenlijk resultaat te komen. Waar Roland houdt van ultra strak, kiest Sacha voor modern met warme sferen. Met behulp van moodboards op pinterest hebben zij al hun ideeën gebundeld en voorgelegd aan Architect Sietze Visser, eigenaar van Architectenbureau Visser & Bouwman. Hij heeft hun wensen vertaald in deze prachtige levendige villa.
Bij aankomst bij deze moderne woning is vanaf de weg niet te zien wat voor villa er achter de voorgevel en haag schuil gaat en dat is dan ook het krachtige van dit project. Eénmaal binnen word je enorm verrast door een 25 meter lange gang welke toegang biedt naar mooie, grote open ruimtes. Hier is een duurzame, mooie en moderne villa gecreëerd met veel licht, strakke belijningen en een sfeervolle inrichting. De Steenstrips zijn zowel binnen als buiten toegepast, waardoor alles een mooi geheel vormt. Sacha heeft met recht passie voor styling en dat is goed terug te zien in de gebruikte materialen  voor ex- en interieur. Daar waar het lijkt alsof een binnenhuisarchitect is aangesteld, is het juist haar liefde voor pure en natuurlijke materialen, die de woning heeft vormgegeven. Binnen zijn er vele hoge ramen en lichte matte muren en plafonds, wat een mooi effect geeft in de ruimtes.


‚ÄčAssortiment Geopietra Steenstrips


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Buiten zijn de Steenstrips doorgevoerd in schoorsteen, buitenmuren en patio


Door de combinatie van diverse aardetinten dwarrelt er ergens ook een sfeer van vroeger. Zie de specifieke elementen zoals de bijzondere lampenkappen boven de enorme eettafel, de antieke waterpotten en de matte moderne visgraatvloer. En ja, natuurlijk kunnen we er niet omheen..... Die waanzinnig mooie muur met de sfeer van puur Natuursteen! Tezamen met de open haard: de eyecatcher van de woonkamer. Wat een sfeer, wat een gezelligheid. Een mooie balans tussen strak en warmte, zonder dat de kracht van het moderne aspect afneemt. De keuken met uitzicht op de tuin is specifiek in langwerpige vorm gebouwd. Modern met wit en zwart elementen en een mooi Natuurstenen blad. De ruimte nodigt uit tot een 'gezellig samenzijn'. Het blad van het keukeneiland komt uit op een op ooghoogte geplaatste doorkijk gashaard. In het midden van de keuken is de schoorsteenwand gerealiseerd. Een mooie verticale lijn ten opzichte van de keuken, bekleedt - zowel binnen als buiten - met Blumone Steenstrips. Roland en Sacha hebben gekozen voor Blumone MT  met iets GT (terra met iets grijs). Buiten zijn de Steenstrips doorgevoerd in de buitenmuren, schoorsteen, open haard, onderzijde van
het zwevend terras en patio.
 
Al met al een heel bijzonder en stijlvol project, zeer goed ontworpen, optimale ruimte, duurzaam en met veel sfeer.

Mooie en kwalitatieve Steenstrips


Heeft u ook een moderne keukenwand welke u decoratief wilt aankleden of bent u op zoek naar Steenstrips voor uw keuken of open haard? De keuze is enorm groot qua assortiment maar ook in de afwerking kunt u veel keuzes maken. Belangrijk is dat u een visuele voorstelling maakt. Wilt u een langwerpige Steen of juist rond? Een aardetint qua kleur of juist grijs? Koud op elkaar gestapelde natuurstenen muren zonder voeg of juist een overvolle voeg? Wij helpen u graag verder om de keuze te vereenvoudigen.
Mandy Wijngaards, Verkoopster bij The Flagstone Company, Tel. +31 578-560048

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten