backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Delano, Tuur en Rocks Steenstrips Steenstrips voor delicatessenzaak! Terug

Sprankelende binnenmuur met Rocks

​Ontwerp: Tuur Design

 

Het zijn de meiden van Tuur Design (Anouk Berkvens en Beatrijs Langerak) die als binnenhuisarchitecten het idee van Delano zo perfect hebben uitgewerkt. Delano is sinds kort voor zichzelf begonnen in het hartje van Diemen met een heerlijke delicatessenzaak. Op één van de mooiste locaties presenteert hij in zijn nieuwe zaak zijn lekkerste gerechten. Delano Delicatessen is de oplossing voor iedereen die geen tijd of zin heeft om te koken, maar toch een verse én verantwoorde maaltijd op tafel wil zetten. Tuur Design bestaat nog maar kort. En is ontpopt na een innovatief gesprek in de kroeg. Het project van Delano krijgt dan ook veel aandacht van Anouk en Beatrijs die samen met mij een fotoreportage maken. Ze zijn er trots op. Er is goed geluisterd naar de wensen van Delano. Zo had hij direct al voor ogen een buitenlands uitziende muur te laten maken. Dit moest de eyecather worden. En dat is gelukt. Lees onderaan de pagina verder.  

Geïnspireerd geraakt? Bekijk dan alle mogelijkheden van de Steenstrips Rocks


Klik op een afbeelding voor een vergroting
"In 2004 had ik een droom om een bedrijf te starten met de sfeer van Puur Natuursteen. Nu zoveel jaar later, kan ik ongelooflijk genieten van de resultaten van onze relaties. Dit is een voorbeeld dat ik voor ogen had. Mooie muren met een authentieke sfeer juist ook op specifieke plaatsen toegepast. Een karaktervolle zithoek waar je niet uitgekeken raakt. In elke Steen vind je een andere nuance. Dat is nu het mooie van echt Natuursteen!" Hellen Eekhof, Marketing & Communicatie, tevens Eigenaresse

Het Flagstone magazine was de inspiratiebron!


Beatrijs heeft bij The Flagstone Company het Flagstone Magazine opgevraagd en gelijk zagen zij en Anouk de muur die het moest worden! En als we nu de ontwerpen er bij pakken dan komen we gezamenlijk tot de conclusie dat het uitgangspunt volledig is gehaald. Er zijn mooie grote brokken op de muur aangebracht en dat bleek voor de aannemer toch nog best een uitdaging. Maar het resultaat mag er zijn. Met hangplanten en een vintage inrichting komt de zithoek helemaal tot zijn recht. Mensen kunnen de maaltijden meenemen of heerlijk even eten en van de omgeving genieten. Wat ons betreft, is dit een zeer geslaagd project!

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten