backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Steenstrips Natuursteen Interieur Thorbecke Huis Terug

Natuursteenstrips Thorbecke Huis

Steenstrips Oranje Kwartsiet en Rustieke Lei

 

Ruim 20 jaar is Ben Keizers werkzaam geweest bij de overheid. Met een meer dan gemiddelde belangstelling voor de financiële kant van het overheidshandelen, heeft Ben in de begin jaren negentig de overstap gemaakt naar het financieel beleid van welzijn. Medio 2011 heeft hij samen met Gerke Visser een bedrijf opgestart, Keizers & Visser. Beide begeleiden de lokale overheid en samenwerkende partijen bij veranderingsprocessen en implemenatietrajecten. Ben licht toe: "Hiervoor was het Thorbecke huis in gebruik voor diverse gelegenheden. Zo werd er yoga gehouden, vergaderingen etc. In december 2013 is het pand volledig gestript en is het opnieuw opgebouwd. In die tussentijd heeft Kroeze Interieurbouw (een goede relatie van The Flagstone Company) contact met ons opgenomen. De keuze is gevallen op de Oranje Kwartsiet Natuursteenstrips voor beneden en Rustieke Lei Natuursteenstrips voor boven. Lees verder onderaan de pagina.
 

Direct Steenstrips toepassen, bekijk dan ons Grote Assortiment!


Klik op een afbeelding voor een vergroting

De Natuursteenstrips komen volledig tot hun Recht


Op verschillende plekken in het pand kun je Johan Rudolph Thorbecke zien,  3-D glas op verschillende plekken en de glasschuifdeur met een prachtige opdruk. Zowel in de grote vergaderruimte als in de kleinere ruimte (boven) komen de kleuren van de Natuursteenstrips tot hun recht. De kleuren zijn uitstekend gecombineerd. Ben Keizers is zeer enthousiast over het totaalplaatje, hier en daar komen er nog wat aanpassingen, maar het grootste gedeelte is gedaan. Eind April is er zelfs een boek, geschreven door professor Aerts verkrijgbaar over Thorbecke.
 


GEMEENTEWET VAN THORBECKE: Johan Rudolph Thorbecke heeft in 1851 de Gemeentewet als uitvloeisel van de Grondwet gepresenteerd. De achterliggende gedachte was de toen geldende opvatting dat de overheid er is ter bescherming van de bevolking (nachtwakersstaat). Inmiddels is Nederland een welvaartsstaat en heeft de overheid een rol in bijna elke vezel van de samenleving. Toch is diezelfde gemeentewet nog steeds het fundament van het gemeentelijke bestel.

Thorbeckehuis: Dé plek waar de overheid aan het denken wordt gezet om op een andere manier te kijken naar de uitvoering en organisatie van haar taken. Niet in oude patronen en bureaucratisch, maar vernieuwend en ‘out of the box’, mét de gewenste bestuurlijke invloed.  bron: www.staatshuys.nl

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten