backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Steenstrips Rabobank Geopietra-muur legt link met vestingstad Terug

Natuurstenen sfeer overlegruimtes

 Steenstrips oók op wanden met rondingen

 

Regine Bakker is Projectmanager bij de Rabobankvestiging Meppel-Steenwijkerland en heeft naast haar werk zorggedragen voor een doortastend plan voor volledig vernieuwende en sfeervolle inrichting van kantoor-, vergader- en openbare ruimtes van deze lokale bank. Na een bezoek aan The Flagstone Company viel de keuze op de Geopietra Steenstrips Blumone in de kleuren MT en GT. Sommige wanden in het plan waren niet volledig recht maar lopen (door de mooie organische vorm van het gebouw) in een ronding. Daarnaast was er in het plan van wandbekleding één muur met een ruimere buitenhoek dan 90 graden. Dit is professioneel opgelost zelfs zonder hoekstukken. Dit was voor de Rabobank, het Zetbedrijf Het Flagstonehuis en The Flagstone Company een punt van aandacht en is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Uitvoerder van het hele project is E. de Boer & ZN. Aannemersbedrijf B.V. uit Steenwijk.

 

Wilt u ook de Sfeer van Puur Natuursteen? Klik dan hier!


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Wij ontvangen veel Complimenten over de Muren met Steenstrips!


Regine is heel blij met deze keuze en laat weten: “De muur is geplaatst omdat we als achterliggende gedachte voor de inrichting het feit hebben genomen dat Steenwijk vroeger een vestingstad was, met poorten en bijzondere muren. De spreekkamers zijn vernoemd naar deze poorten, verder is er fotobehang toegepast met kenmerkende punten van Steenwijk rond begin 1900. Het is zelfs in de lampen doorgevoerd, al deze dingen komen veel beter tot hun recht door de Geopietra-muur, het is nu een geheel en dat klopt. Het is belangrijk dat onze relaties tijdens het advies door een fijne en sfeervolle plek omringd worden. Daarom is deze keuze destijds doorslaggevend geweest. De kleuren van de Geopietra Steenstrips met de mooie oranje kleur van de Rabobank zijn erg mooi in contrast. Ook de houten vloeren van de open ruimte geven extra dimensie. Wij zijn enthousiast en blij met het resultaaten en ontvangen veel complimenten. Het resultaat is een echte eye-catcher. De Geopietra-muur maakt dus een groot  deel uit van de beoogde sfeer in het totale interieur".

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten