backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Steenstrips buitenverblijf Ontwerp van muren met Steenstrips Terug

Tuinlandschap Alpaca's en kleinvee

Hovenier Rutger Tas

 

Rutger heeft sinds 1994 een eigen hoveniersbedrijf en heeft twee mensen vast in dienst. Daarnaast huurt hij gespecialiseerde mensen in. Zo heeft hij beroep gedaan op Het Flagstonehuis voor het plaatsen van Geopietra Steenstrips. Met veel passie werkt Rutger nu aan één van zijn grotere projecten. Het werken met Steenstrips inspireert hem dermate dat hij hier thuis binnenkort ook mee aan de slag gaat! Al eerder was de eigenaar van dit nieuwe pand opdrachtgever voor het leveren van Flagstones voor een mooie Flagstonemuur. Inmiddels is de woonplek vergroot door de aankoop van de woning van de buren en wordt er in stijl gebouwd aan een volledig nieuwe grote villa gelegen aan het water. Achter het nog te bouwen huis is een particuliere luxe en bijzondere tuin aangelegd.
 

Geïnspireerd geraakt, klik hier voor Alle Steenstrips!


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Tuinmuren met Steenstrips

 
Het werk is bij mijn aankomst net klaar en kan goed ingeschat worden op de vele arbeid. Dit is niet iets wat er zomaar staat. Rutger heeft het gehele ontwerp zelf getekend, voorzien van natuurlijke glooiingen, een complete zwemvijver, een weide voor de alcapa’s, een tuin voor de herten, een schapenweide, luxe tuinmuren met Steenstrips, een waterput en een enorm tuinverblijf. De oppervlakte bedraagt ongeveer 5000 m2. Achterin de tuin is tevens nog een grote kantoorruimte gevestigd. In de omgeving van Noord-Holland, heeft men een andere ondergrond dan in de rest van Nederland. Rutger die inmiddels al meer dan 21 jaar voor zichzelf werkt, heeft daarom een mat onder het gras aangebracht zodat bij slecht weer de dieren niet wegzakken. Zelf probeer ik zo her en der al vast snel wat foto’s te maken om alles zo goed mogelijk op de plaat te krijgen! Van alle kanten komen de dieren aangewandeld en krijgt Rutger zelfs alpaca-gezelschap voor de foto! Alpaca’s zijn mooie wolgevende, nieuwsgierige dieren, afkomstig uit Zuid-Amerika.

De opdrachtgevers zijn voor de tuimuren geïnspireerd geraakt en wilden graag een Natuurstenen uitstraling. Zij hadden dit eerder elders gezien. De kleurcombinatie (MT, GT en Lione) komt goed tot zijn recht in het mooie groen. De muren in de waterput zijn aan de achterkant voor de zekerheid dichtgeteerd om optrekkend vocht te voorkomen. Verder is er voor de tuinmuren gebruik gemaakt van beton. Het is nog wachten tot er een ooievaar in de tuin landt, want er is ook een ooievaarsnest aangelegd! Het werk aan de woning wordt nu verder afgerond en dan komt er nog een 2e en 3e fase voor de tuinmuren. Dit project zal worden vervolgd!

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten