backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Steenstrips spaanse villa in Nederland Rocks Brons Rustiek Steenstrips Terug

Deze wandbekleding zorgt voor 'n metamorfose

Meer sfeer door de Natuurstenen Muren


Jan en Ina hebben destijds dit landhuis laten ontwerpen. De sfeervolle villa staat niet in Spanje, maar is in Nederland gebouwd. Het lijkt wel net het buitenland. De dromen van Jan en Ina waren van het begin af aan duidelijk en de intekening van een toren mocht daarbij niet ontbreken. Deze bijzondere mensen zijn niet meer de jongsten en toch streven zij nog steeds hun dromen na. Hoe mooi is dat! Het idee was om een grote verbouwing aan te gaan en ervoor te zorgen dat onder andere de entree een nieuwe uitstraling zou krijgen. Op een zaterdag hebben zij een uitgebreid bezoek gebracht aan onze showroom. En aansluitend zijn wij ter plaatse gaan kijken. Om niet te hard van stapel te lopen hebben wij in eerste instantie geadviseerd om het tuinmuurtje aan te pakken. Zodat men even kon wennen aan het verschil. Aansluitend zijn de toren en de entree bekleed. En als laatste zijn de muren bij het balkon aangepakt. Natuurlijk zijn wij na de realisatie direct in de auto gestapt om het zetwerk te bewonderen en ziehier het resultaat. Het is bijzonder sfeervol geworden. Het is geen vergelijk. Onderaan de fotoserie kunt u terugzien wat een enorme verandering dit teweeg heeft gebracht. De Steensoort behoort tot onze favoriete soort: Rocks Brons Rustiek. Voor de voeg is Geobi zandbeige gekozen. Een voeg die men er eenvoudig uitkrabt. Deze relatie heeft zijn keuze gebaseerd naar aanleiding van het bezoek aan een referentieproject. Wij zijn bijzonder blij dat het zo mooi is geworden en wellicht komt er nog een vervolg! Het zetwerk is uitgevoerd door Het Flagstonehuis.

Kies uit alle mogelijke Steenstrips

Wandbekleding Villa met Steenstrips Natuursteen

Rocks Steenstrips Brons zijn bij dit project voor enkele buitenmuren en gevels toegepast. Het bijzondere landhuis heeft door deze unieke wandbekleding een totaal ander uiterlijk gekregen. Deze decoratieve en Natuurlijke Sierstrips zijn geschikt voor landelijke projecten en moderne projecten. De toepassing is heel breed.


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Jarenlange ervaring in bijzonder Natuursteen


De keuze voor deze sfeervolle Steenstrips Rocks Brons Rustiek is mede tot stand gekomen door het bezoek aan onze uitgebreide showroom, het advies van de professionele zelfstandige zetter Dragan, ons bezoek aan het project, het toesturen van proefmonsters, het bezoeken van een referentieproject en het intekenen in 3d van de Steenstrips in de toren. Een optimale visualisatie is belangrijk bij het maken van een goede keuze. The Flagstone Company kan u daarbij dus goed helpen. Wij hebben maar liefst 15 jaar ervaring als het gaat om de verwerking en toepassing van puur Natuursteen. Kom dus zeker bij ons langs!

 

The Flagstone Company, Tel. +31 578 560058

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten