backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Vakantievilla Friesland - Steenstrips Terug

Smaakvolle gevelbekleding

Optimale sfeer


Gelegen bij de Goëngarijpster-, Terkaplester- en Terhornsterpoelen (jawel dit ligt in Nederland) is deze bijzondere vakantievilla gebouwd. De muren zijn bekleed met de unieke Geopietra Steenstrips (Cascata GT met een zandbeige voeg). Het ambachtelijke zetwerk is uitgevoerd door John van Ultrabad en zijn mensen. Het huis is een ware eyecatcher bij aankomst en is nog maar net opgeleverd op het moment dat ik langs kom. Lees svp verder onderaan de pagina.


Klik op een afbeelding voor een vergroting
‘Kom snel verder’,  zegt Astrid. ‘Gelukkig schijnt de zon. Je kun je nog even op de boot stappen van de buren.’ Tuurlijk, hoe had ik het mij ook kunnen voorstellen. Hoe fantastisch. Voor ik het weet, zit ik op de boot van de buurjongens en krijg ik – dankzij Astrid – haar enthousiasme – het beste zicht op de villa. En dat is overweldigend mooi. Het golvende water zorgt dat ik mij goed moet vasthouden en met moeite plaatjes kan schieten, maar ik weet mij staande te houden en het is gelukt. Vanaf het meer zie je de perfectie en professionaliteit in aanpak; alles is in evenwicht: een schitterende rieten kap, mooie karaktervolle gevelbekleding en houten details. Astrid en Erik hebben al veel langer een vakantiehuis aan de Friese meren. Het beviel hen dermate goed dat nieuwe grond met een oud huisje op dit zeer bijzonder plekje werd aangekocht. De plannen waren om er totaal iets anders op te bouwen. ‘Jullie krijgen een 9,5’, zegt ze. ‘Wij zijn ontzettend blij hoe jullie ons geholpen hebben, juist ook op momenten dat het voor ons minder makkelijk was in het bouwproces’. Het is voor mij een onvergetelijke ervaring geworden op de dag dat ik hier foto’s maak. Ik geniet nog even na op de net ingerichte loungebank. Met een mok cappuccino en bonbon, kijk ik weg naar het fantastische uitzicht en ik heb natuurlijk totaal geen zin meer om weg te gaan. Het wordt in ieder geval een uitdagend punt voor mijn nieuwe wishlist!

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten