backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Villa met hotelsfeer Woonkeuken en badkamer Terug

Steenstrips in het interieur

​Zetwerk Alex Koppelman

Helma is een enthousiaste relatie van ons en is in staat goed te visualiseren.Voor de inrichting van de badkamer is zij samen met haar man bij ons in de showroom geweest. Daar werd zij zo enthousiast dat het idee kwam om ook de keuken te voorzien van een sprekende wand. En dat is gelukt.Helma heeft zichzelf volledig gericht op het interieur van haar nieuwe huis en heeft er – ons inziens - echt talent voor. Luxe, exclusiviteit en aandacht voor detail.Tijdens de fotoshoot werd ik enorm verrast omdat mijn vriendin ook een bekende van haar is (Helma – rechts, Diana – links). Dat maakt het wel heel gezellig.

 


Klik op een afbeelding voor een vergroting

Geopietra Moniga Steenstrips


Het huis is overigens nog maar net klaar. In Vaassen werd vrij snel de keuze gemaakt voor de Moniga Steenstrips voor de woonkeuken en voor de badkamer.
Bij ons in de showroom is deze voorbeeldmuur gevoegd met een lichte kleur. Echter op het moment dat de zelfstandige zetter, Alex Koppelman met zijn collega, aan het plaatsen was, is Helma alsnog geswitcht naar een andere kleur voeg. Dit omdat het beter zou passen bij de donkere kleuren van de keuken. En dat is helemaal een terechte keuze. De balans die nu in het kleurenpallet terug te vinden zijn, zijn volledig op elkaar afgestemd: de mooie zandkleur van de grote tegels die op meerdere plaatsen zijn doorgevoerd, de mooie donkere kleur van de handgemaakte kasten van de keuken en de donkere kozijnen. Daarbij passen de Moniga Steenstrips perfect zeker met de donkere voeg. Voor de badkamer boven, was de keuze juist andersom.  In combinatie met het witte bad en de witte muren, komt de lichte voegkleur daar beter tot zijn recht. Hoe ik het huis ervaar? Het is letterlijk een interieur dat volledig op elkaar is afgestemd, passie voor mooie dingen en de nadruk op een villa met hotelsfeer.

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten