backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Casale Baksteenstrips Terug

Casale Baksteenstrips

Voeg toe aan wishlist Baksteenstrips met grijze voeg. Kantoor Gravity Amersfoort - Creative Development Agency.
Casale BaksteenstripsSteenstrips van Baksteen in de keuken.Industriële muur in de keuken.Baksteenstrips industrieel in de keuken.Baksteen strip voor in de keuken.Baksteenstrips
Fotograaf: Rianne Fotografie. Kantoor Gravity Amersfoort - Creative Development Agency.Bakstenen plakken.Baksteenstrips boerderij.Baksteenstrips keukenmuur boerderij.Baksteenstrips met grijze voeg. Kantoor Gravity Amersfoort - Creative Development Agency.Baksteenstrips met grijze voeg. Kantoor Gravity Amersfoort - Creative Development Agency.
Baksteenstrips met grijze voeg. Kantoor Gravity Amersfoort - Creative Development Agency.Baksteenstrips in de slaapkamer.Baksteenstrips met grijze voeg. Kantoor Gravity Amersfoort - Creative Development Agency.Baksteenstrips met grijze voeg. Kantoor Gravity Amersfoort - Creative Development Agency.Café Restaurant Aan de Gracht - Elburg.Baksteenstrips bij restaurant Aan de Gracht - Elburg.
Baksteenstrips Casale.Baksteenstrips industrieel.Baksteenstrips binnen in de kamer.Baksteenstrips in de kamer.Baksteen strips woonkamer.Bakstenen beperkte dikte.
Steenstrips van Bakstenen.Bakstenen muur woonkamer.BaksteenstripsBaksteenstripsOude muur met bakstenenBakstenen muren
Baksteenstrips Casale woonkamer.Casale BaksteenstripsCasale BaksteenstripsBaksteen muren woonkamer.Baksteenstrips in de keuken - type Casale.Baksteenstrips woonkamer.
Sfeervolle baksteenstrips moderne keuken.Sfeer van een oude muur met baksteen.De sfeer van Industriele bakstenen.Baksteenstrips woonkamer.Industriele muur met Baksteenstrips.Industriele muur baksteenstrips kantoor Get Work.
Casale BaksteenstripsBaksteenstrips Keuken Industrieel.Baksteenstrips Keuken Industrieel.
Baksteenstrips Casale - keuken - ingespoten met sealguard (gasfornuis) ter bescherming van de muur.Casale BaksteenstripsBaksteenstrips Casale - keuken - ingespoten met sealguard (gasfornuis) ter bescherming van de muur.
Baksteenstrips Casale - keuken - ingespoten met sealguard (gasfornuis) ter bescherming van de muur.Baksteenstrips Casale - keuken - ingespoten met sealguard (gasfornuis) ter bescherming van de muur.Hoekoplossingen voor de baksteenstrips.Casale Baksteenstrips keukentoepassingMuur met Baksteenstrips Casale.Loft muur Bakstenen.
Bakstenen keukenwand.Strips van Baksteen in de woonkeuken.Bakstenen New York stijl.Bakstenen New York stijl.Bakstenen en industriele deur.Casale Baksteenstrips
Baksteenstrips bij de haard.Bakstenen muur binnen.Bakstenen industriele keuken.Casale BaksteenstripsCasale Baksteenstrips
€ 59.70 per m2 (excl. BTW)

Steenstrips van Baksteen

Loftsfeer met Baksteen - Heel veel Voegmogelijkheden! Bakstenen in dikte bewerkt die u makkelijk zelf kunt verlijmen. Het mooie van deze Steenstrips is dat u ze eenvoudig kunt verwerken zowel binnen als buiten. Qua voeg valt er ook veel te kiezen. Er zijn maar liefst 5 voegkleuren! De voegafwerking kunt u zelf bepalen van zeer ruig en grof tot fijn. Met troffel of juist met voegspijker! Afmeting 21 x 6,5 cm. Er wordt per m2 een voegbreedte aangehouden van 1,5 cm. Als u dichter op elkaar verwerkt, heeft u meer materiaal nodig. Wij hebben van de Casale Baksteenstrips in onze showroom een grote wand gemaakt. Hierop kunt u de verschillende manieren van voegen zien. Het dichtsmeren, uitsmeren van voegmateriaal, het maken van een oude toog of scheuren. Wij voegen korrels toe aan het voegmateriaal zodat het er optimaal oud ziet. Wij raden u aan onze showroom te bezichtigen voor de vele mogelijkheden!
Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

Het plaatsen van Baksteenstrips is erg leuk om te doen!


"Met heel veel plezier heb ik een aantal muren geplaatst in onze showroom. Het fijne van dit product is dat het heel makkelijk zelf verwerkbaar is. De muur waar ik de meeste technieken in heb zitten, is de muur met de Casale Baksteenstrips. De bijzondere voegtechnieken die ik heb toegepast, maken het tot een werkelijk succes. Zo is men eenvoudig in staat om oude industriële muren te maken. Met hulp van een spuitzak, spons en een voegenkrabber. Meer ondersteuning nodig? Bel mij gerust!
Ricardo van Nederpelt, Verkoop en Technische Ondersteuning, The Flagstone Company, Tel. +31 578-560048
Producteigenschappen

Optimale voordelen van deze Steenstrips:

Vernieuwend Steeds vaker als Strip toegepast als wandbekleding
Geloofwaardig Gemaakt van echte bakstenen
Isolatie Geschikt voor verwerking op isolatie
Vorstbestendig Geschikt voor buiten
Kleurvast Echte baksteen
Duurzaam Basismaterialen zijn natuurlijke bestanddelen
Praktisch en snel In vergelijking met volle bakstenen sneller plaatsbaar
Beperkte dikte Maximaal 2-3 cm
Binnen en buiten Geschikt voor interieur en exterieur
Licht in gewicht 30 kilo per m2.
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
2,3 cm 1 m2Recht30 kg per m2€ 59,70 per m2
2,3 cm 0,8 m1Hoekstuk15 kg per m1€ 31,00 per m1
Werkbeschrijving

Bakstenen met de Sfeer van Vroeger!

 
De Corte Steenstrips worden per stuk verlijmd. Het product is voor binnen en voor buiten geschikt. De Steenstrips zijn vorstbestendig. Belangrijk voor buiten is dat de Steenstrips vanaf bovenaf beschermd worden door bijvoorbeeld een afdekker met waterprofiel te gebruiken om inslag van vocht vanaf boven te voorkomen. De ondergrond dient voldoende draagkrachtig en geschikt te zijn. De lijm welke toegepast wordt, is een cementgebonden lijm. Deze kunt u ook als voorstrijk gebruiken. Er kan feitelijk op iedere ondergrond gewerkt worden soms met een kleine voorbewerking. Voor buiten doet u er verstandig aan uit te gaan van betonblokken of bijvoorbeeld cementplaten. Binnen kunt u werken bijvoorbeeld met gipsplaten of met WEDI-platen. Dit zijn enkele voorbeelden.
 

Baksteenstrips Werkbeschrijving

Aanverwante producten Meer informatie

Wordt nog enthousiaster over deze Steenstrips!

Ons bedrijf is in 2004 ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het exclusieve Flagstone Magazine (308 pagina's) waar alles uiteen gezet wordt over Steenstrips en Flagstones. Wij hebben een unieke showroom in Vaassen (vlakbij Apeldoorn). Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen kunt lezen. Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom te bezoeken waar u heel veel Steenstrips in alle kleuren en soorten kunt bekijken.
« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten