backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Torre Baksteenstrips Terug

Torre Baksteenstrips

Voeg toe aan wishlist Bakstenen wandbekleding Serre.
Bakstenen Muur Veranda Serre.Baksteenstrips wand serre - vintage - balinese stijlSerre met Baksteenstrips.Wandbekleding Strips van Baksteen.Baksteenstrips wand serre - Type TorreBakstenen Muren Industrieel.
Serre met Bakstenen Muur.Bakstenen wand Serre.Baksteenstrips - eenvoudig verwerkbaar.Gezaagde baksteenstrips - type Torre.Gezaagde baksteenstrips - type Torre.Baksteenstrips wand serre.
Gezaagde bakstenen.Gezaagde baksteenstripsBaksteenstripsDetailfoto Baksteenstrips.Baksteenstrips voegen.Voegen van bakstenen met een spuitzak.
Zelf baksteenstrips voegen met een spuitzak
€ 59.70 per m2 (excl. BTW)

Steenstrips van Baksteen

Industriële Muren en Wandbekleding, Trend van NU!

 
In 'n tijd waar cactussen, geknoopte bloempotten, vlinderstoelen, oude industriële lampen en vooral veel stoer meubilair in de mode is, mogen deze bijzondere Stenen natuurlijk niet op de wand ontbreken! Deze Bakstenen zijn in dikte verzaagd tot Steenstrips. Hiermee bent u zelf in staat om een muurtje op te metselen. Het werk is vele malen lichter dan met volle Bakstenen te werken. Daarnaast heeft u veel minder ruimte nodig. Eenvoudig plakken en klaar bent u! Ook voor het voegen zijn er veel technieken. Wij werken met een voeg die je er eenvoudig uit kunt krabben. De voeg is in meerdere kleuren leverbaar. Een echte oude industriële muur maken, ligt dus nu in handbereik. Volg ook de laatste trend en ga nu zelf aan de slag. Onze medewerkers hebben zelf ook muren gemaakt en zijn zo ontzettend enthousiat. Het is bijzonder leuk om te doen. En er zijn ook hoekstukken leverbaar!
Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

Ik ben trots op mijn zelf gemaakte Bakstenen muur


"Bij The Flagstone Company vertegenwoordig ik samen met mijn collega's de afdeling Verkoop. Zelf ben ik absoluut geen bouwer. En dan word je ineens gevraagd een Bakstenen muur te maken.... Daar zag ik eigenlijk best tegen op. Ik heb eerst gekeken naar referentieprojecten op onze website ter inspiratie voor de scheur die ik wilde maken. Daarna heb ik lijnen op de muur gezet. Vervolgens vol moed begonnen. Je merkt tijdens het verwerken dat je gaandeweg steeds handiger wordt en dat je sneller gaat werken. Wanneer je vervolgens de muur afmaakt door te voegen, komt die helemaal tot leven. Ik zou het zeker weten nog een keer doen!"
Thijs Cramer, Medewerker Verkoop bij The Flagstone Company, Tel. +31 578-560048
Producteigenschappen

De Voordelen van Strips van Bakstenen:

Vernieuwend: Steeds vaker als Strip toegepast als wandbekleding
Geloofwaardig: Gemaakt van echte bakstenen
Isolatie: Geschikt voor verwerking op isolatie
Vorstbestendig: Geschikt voor buiten
Kleurvast: Echte baksteen
Duurzaam: Basismaterialen zijn natuurlijke bestanddelen
Praktisch en snel: In vergelijking met volle bakstenen sneller plaatsbaar
Beperkte dikte: Maximaal 2-3 cm
Binnen en buiten: Geschikt voor interieur en exterieur
Licht in gewicht: 30 kilo per m2.
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
2,3 cm 1 m2Recht30 kg per m2€ 59,70 per m2
2,3 cm 0,8 m1Hoekstuk15 kg per m1€ 31,00 per m1
Werkbeschrijving

Bakstenen - de Sfeer van een Verouderde Muur


De Torre Steenstrips worden per stuk verlijmd. Het product is voor binnen en voor buiten geschikt. De Steenstrips zijn vorstbestendig. Belangrijk voor buiten is dat de Steenstrips vanaf bovenaf beschermd worden door bijvoorbeeld een afdekker met waterprofiel te gebruiken om inslag van vocht vanaf boven te voorkomen. De ondergrond dient voldoende draagkrachtig en geschikt te zijn. De lijm welke toegepast wordt, is een cementgebonden lijm. Deze kunt u ook als voorstrijk gebruiken. Er kan feitelijk op iedere ondergrond gewerkt worden soms met een kleine voorbewerking. Voor buiten doet u er verstandig aan uit te gaan van betonblokken of bijvoorbeeld cementplaten. Binnen kunt u werken bijvoorbeeld met gipsplaten of met WEDI-platen. Dit zijn enkele voorbeelden.
 

Baksteenstrips werkbeschrijving

Aanverwante producten Meer informatie

Wordt nog enthousiaster over deze Steenstrips!

 
Ons bijzondere bedrijf is in 2004 ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het exclusieve Flagstone magazine (308 pagina's) waar alles uiteen gezet wordt over Steenstrips en Flagstones. Wij hebben een unieke showroom in Vaassen (vlakbij Apeldoorn). Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen Muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen kunt lezen. Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom te bezoeken waar u heel veel Steenstrips in alle kleuren en soorten kunt bekijken.
« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten