backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
City Baksteenstrips Terug

City Baksteenstrips

Voeg toe aan wishlist City Baksteenstrips
City BaksteenstripsBakstenen smal.Bakstenen voor de muur.City BaksteenstripsBakstenen Bakkerij Gommans.Baksteenstrips keukenmuur.
Bakstenen en betonblad keuken.Muur beschilderen baksteenstrips.Mooie baksteenstrips bij de bakker.Deze city Baksteenstrip is in meerdere kleuren leverbaar.Baksteenstrips showroom The Flagstone Company.Steenstrips baksteen smal en lang. Kleur Sherry. Direct leverbaar.
Bakstenen langgerekt, kleur Sherry.Baksteenstrips zonder voeg geplaatst. Kleur Moka. Op aanvraag.Baksteenstrips modern.Baksteenstrips in verband - modern geplaatst.Bakstenen in beperkte dikte.Het plakken van Baksteenstrips.
Het verlijmen van baksteenstrips - vol en nat.Proefbord met Baksteenstrips.Bakstenen verlijmen.Baksteenstrips zelf verwerken.De sfeer van oude bakstenen muren.Steenstrips van Baksteen type city.
Een bakstenen muur zelf maken
Smalle Baksteenstrips kleur Brandy - op aanvraag leverbaar.
€ 69.70 per m2 (excl. BTW)

Steenstrips van Baksteen

Moderne uitstraling door langgerekte vorm

 
City Baksteenstrips zijn Bakstenen tot een minimale dikte beperkt zodat u in staat bent de Baksteenstrips zelf eenvoudig te verlijmen. Het mooie van deze smalle soort Steenstrips is dat u ze zelf eenvoudig kunt hanteren, plakken en voegen. De City Baksteenstrip kan zeer modern worden toegepast, of juist industrieel. Maar ook landelijke toepassing voor in een boerderij is mogelijk. Hoe kant dat, zou u zeggen? Eigenlijk vrij eenvoudig. Alles hangt af van de zetwijze. Hoe plaats je de Baksteen? Wilt u modern dan kiest u sneller voor bijvoorbeeld een half verband: één Steen, daarboven precies op de helft weer een nieuwe steen die begint en dan het patroon herhalen en strak plaatsen, aansluitend verdiept voegen. Of juist helemaal zonder voeg plaatsen! Wilt u juist industrieel? Dat is dat het makkelijkste. Buiten het feit dat men nog wel horizontaal moet willen plaatsen, is het vervolgens een uitdaging de Bakstenen wat rommeliger te plakken en natuurlijk te kiezen voor een grove, ruige voeg. Kies er dan juist voor om Stenen bewust te breken of te laten vallen en naderhand er eens een stuk af te slaan of er een gat in te boren. En landelijke afwerking zit er ergens tussen in. Volg vooral uw gevoel. Het zijn smaakkwesties. Qua voeg valt er dus veel te kiezen. Er zijn maar liefst 5 voegkleuren! De voegafwerking kunt u dus zelf bepalen van zeer ruig en grof tot fijn. Aan het voegmateriaal worden namelijk - naar keuze - fijne korrels aan toegevoegd.Afmetingen van de Baksteenstrips: 24 cm lang x 4 cm hoog. Hoekstukken: 24 cm + 6,5 cm x 4 cm hoog. Prijs hoekstukken: € 60,40 per m1. Er wordt per m2 een voegbreedte aangehouden van 1,5 cm. Als u dichter op elkaar verwerkt, heeft u meer materiaal nodig. Er zijn 4 verschillende kleuren leverbaar. De kleur Sherry en Smoke zijn te bezichtigen in onze showroom.

 


  

Dit product is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Smoke
Sherry
Moka
Brandy

Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

Baksteenstrips zelf plaatsen!

 
"Ik zag ze allemaal wat onwennig kijken bij mij op de zaak, maar ik trok toch maar eventjes mijn werkjas aan. Die Steenstrips lagen al zo lang op de grond. Zo moeilijk is het toch niet. En ja hoor. Wat een leuk werk. Ik werk niet graag met handschoenen en dus zat ik wel wat onder de lijm. De lijm (Geocoll)  is ontzettend makkelijk om te verwerken. Vooral niet te zuinig zijn en voldoende lijm gebruiken. Ik vond het heel leuk om na te denken over een patroon. Ik heb zelf geen volgorde aan gehouden. Juist kris kras geplaatst wel enigszins op het oog met zelfde voegen. Om het juist wat oud te laten lijken, heb ik Bakstenen bewust kapot gegooid op de grond en weer verwerkt. Zo krijg je het gevoel dat de Stenen een tweede leven krijgen en dit zorgt voor een verouderd effect. Inmiddels heb ik het bord ook gevoegd. Voor Baksteenstrips is dit niet moeilijk. Wel is het belangrijk om een spuitzak te gebruiken en de voeg er goed tussen te spuiten. Omdat de Baksteenstrips volledig droog waren, was ik in staat om snel uit de voeg uit te krabben. De voeg (Geobi) wordt namelijk niet ingewassen. Ik heb gekozen voor een optimaal lichte voegkleur. Ik ben supertrots op het eindresultaat!"
Hellen Eekhof, Eigenaresse van The Flagstone Company, Tel. +31 578-560048
Producteigenschappen

Bijzonder Mooie Steenstrips van Baksteen!

Vernieuwend: Steeds vaker als Steenstrip toegepast als Wandbekleding
Geloofwaardig: Gemaakt van echte Baksteenstrips
Isolatie: Geschikt voor verwerking op Isolatie
Vorstbestendig: Geschikt voor Buiten
Kleurvast: Echte Baksteen
Duurzaam: Basismaterialen zijn natuurlijke bestanddelen
Praktisch en Snel: In vergelijking met volle Bakstenen sneller plaatsbaar
Beperkte dikte: Maximaal 2-3 cm.
Binnen en Buiten: Geschikt voor interieur en exterieur
Licht in gewicht: 30 kilo per m2.
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
3 cm 0,40 m2Recht32 kg per m2€ 69,70 per m2
3 cm 0,48 m1Hoekstuk16 kg per m2€ 50,95 per m1
Werkbeschrijving

Bakstenen met de Sfeer van Vroeger!

 
De City Steenstrips worden per stuk verlijmd. Het product is voor binnen en voor buiten geschikt. De Steenstrips zijn vorstbestendig. Belangrijk voor buiten is dat de Steenstrips vanaf bovenaf beschermd worden door bijvoorbeeld een afdekker met waterprofiel te gebruiken om inslag van vocht vanaf boven te voorkomen. De ondergrond dient voldoende draagkrachtig en geschikt te zijn. De lijm welke toegepast wordt, is een cementgebonden lijm. Deze kunt u ook als voorstrijk gebruiken. Er kan feitelijk op iedere ondergrond gewerkt worden soms met een kleine voorbewerking. Voor buiten doet u er verstandig aan uit te gaan van betonblokken of bijvoorbeeld cementplaten. Binnen kunt u werken bijvoorbeeld met gipsplaten of met WEDI-platen. Dit zijn enkele voorbeelden.
 

Baksteenstrips Werkbeschrijving

Aanverwante producten Meer informatie

Wordt nog enthousiaster over deze Steenstrips!

 
Ons bijzondere bedrijf is in 2004 ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het exclusieve Flagstone magazine (308 pagina's) waar alles uiteen gezet wordt over Steenstrips en Flagstones. Wij hebben een unieke showroom in Vaassen (vlakbij Apeldoorn). Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen Muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen kunt lezen. Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom te bezoeken waar u heel veel Steenstrips in alle kleuren en soorten kunt bekijken.
« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten