backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Paneel Rigo Terug

Paneel Rigo

Voeg toe aan wishlist Steenstrippen in de kamer.
Geopietra Steenstrips Rigo, kleur ZM.Rigo Panelen Geopietra lichte kleur BM.Rigo Steenstrips hoekafwerkingen.Steenstrips voor de wand.Steenstrips Woonkamer - Rigo.Steenstrips zelf geplaatst door onze relatie.
Steenstrips binnen - Rigo.Steenstrips buiten - ook voor isolatie.Steenstrips warm grijs - Rigo.Gevelbekleding met strips.
€ 112.80 per m2 (excl. BTW)

Geopietra Steenstrips

Handige panelen geschikt voor binnen en buiten!


Nieuw in het Assortiment: panelen Rigo. Smaakvol en overal toe te passen. De hoogte van het paneel is 11,4 cm met een lengte van 61 cm. Het product is uitermate geschikt voor verwerking op isolatie. Maar ook binnentoepassing is mogelijk. Denk aan gevelbekleding, tuinmuren, slaapkamermuur of perfecte toepassing in de woonkamer. Het gaat om een gereconstrueerd paneel, dat niet van echt te onderscheiden is. Door een speciale samenstelling is het paneel uitermate licht en kan het makkelijker verwerkt worden. Deze Steenstrip biedt vele voordelen omdat het beperkt is in dikte en ook ademt. U kunt het vrijwel op iedere ondergrond verwerken, soms met een kleine voorbewerking. Makkelijke verwerking omdat er geen voeg nodig is. Bij kleine leveringen geldt een ordertoeslag van 52,50 euro exclusief BTW. Dit paneel kunt u in 2 kleuren bezichtingen in onze Showroom in Vaassen.
 

Dit product is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

ZM
BM

Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

Paneel Rigo - strak en eigentijds

 
"Een nieuw product waarvoor veel interesse is. In twee kleuren leverbaar, zandbeige of grijs/blauw met iets zandkleurige nuance. Beide zijn populair en zeker niet te dominant. Geschikt voor een muur in de woonkamer of juist bij de open haard. Maar ook verwerking op de gevel is mogelijk, zelfs op isolatie! Omdat dit paneel licht is in gewicht, zou u kunnen overwegen om het eventueel zelf te plaatsen. Zoekt u daarentegen een zelfstandige zetter, dan kunnen wij u ook op weg helpen met adressen! Kies ook voor deze moderne, strakke en eigentijdse wandbekleding!
Hellen
Producteigenschappen

Eigenschappen van deze panelen geschikt voor Isolatie:

Vernieuwend: Steeds vaker als Strip toegepast als wandbekleding
Geloofwaardig: Niet van echt te onderscheiden
Esthetisch: Hoge emotionele waarde welke bijdraagt aan een prettige woon- en leefsituatie
Isolatie: Geschikt voor verwerking op isolatie
Vorstbestendig: Geschikt voor buiten
Kleurvast: Het product bestaat meer dan 50 jaar
Duurzaam: Basismaterialen zijn natuurlijke bestanddelen
Praktisch en snel: In vergelijk met Natuursteen sneller plaatsbaar
Beperkte dikte: Ongeveer 2-5 cm + lijmdikte
Binnen en buiten: Gschikt voor interieur en exterieur
Therm. traagheid: Lange aanname- en afgiftetijden
Luchtdoorlatendheid: De wand blijft ademen
Licht in gewicht: Gemiddeld 35-50 kilo per m2.
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
2-5 cm 1 m2Recht35 kg per m2€ 112,80 per m2
2-5 cm 1,52 m1Hoekstuk10 kg per m1€ 60,00 per m1
Werkbeschrijving

Geopietra Steenstrips: Makkelijk en Snel Plaatsbaar


Geopietra - Rigo zijn kant en klare panelen (dus geen losse steenstrips). de panelen hebben een lengte van 61 cm met een hoogte van 11,4 cm. Het product is voor binnen en voor buiten geschikt. De Geopietra Steenstrips zijn vorstbestendig. Belangrijk voor buiten is dat de Geopietra Steenstrips van bovenaf beschermd worden door bijvoorbeeld een afdekker met waterprofiel te gebruiken om inslag van vocht vanaf boven te voorkomen. De ondergrond dient voldoende draagkrachtig en geschikt te zijn. De lijm welke toegepast wordt, is een cementgebonden lijm. Deze kunt u ook als voorstrijk gebruiken. Er kan feitelijk op iedere ondergrond gewerkt worden soms met een kleine voorbewerking. Voor buiten doet u er verstandig aan uit te gaan van bestaand metselwerk, betonblokken of bijvoorbeeld cementplaten. Binnen kunt u werken bijvoorbeeld met gipsplaten of met WEDI-platen. De lijm dient ruim ("dakvormig" - meer lijm in het midden) aangebracht te worden met een troffel (dus geen lijmkam of spaan want dan is de lijm veel te minimaal). De lijm aanbrengen zowel op het paneel als op de wand-muur en werken conform "buttering and floating". Raadpleeg te allen tijde de handleiding! 
 

Steenstrips Plaatsen?

Aanverwante producten Meer informatie

Wordt nóg enthousiaster over deze Steenstrips!


Ons bijzondere bedrijf is in 2004 ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het exclusieve Flagstone magazine (308 pagina's) waar alles uiteen gezet wordt over Steenstrips en Flagstones. Wij hebben een unieke showroom in Vaassen (vlakbij Apeldoorn). Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen Muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen kunt lezen. Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom te bezoeken waar u heel veel Steenstrips in alle kleuren en soorten kunt bekijken.
 

Foto's en Meer:

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten