backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Natuursteenstrips Moderne Natuurstenen wanden en gevels Terug

Steenstrips van Natuurstenen - muurbekleding

 Panelen gemaakt van kleine stukjes gezaagde Natuurstenen

 

Wij leveren enkel hoogwaardige Natuursteenstrips (het linkervoorbeeld).  Steenstrips van puur Natuursteen welke goed verlijmd, droog opgeslagen en zo sterk mogelijk verpakt zijn. Steenstrips met reliëf en een mooie lengte: vergelijk de twee Steenstrips en kies voor kwaliteit Natuursteen! Natuursteenstrips komen extra mooi tot hun recht als ze aangelicht worden (strijklicht). Wij hebben in onze showroom vele voorbeelden zodat u de sfeer kunt proeven en voelen!  


Voordelen: Prijstechnisch Interessant, zelf te plaatsen, voegloos, echt Natuursteen

Wat zijn Natuursteenstrips?

Peter Eekhof legt in deze video uit wat Natuursteenstrips zijn. U krijgt hiermee een veel beter beeld van de mogelijkheden en toepassingen.

Overzicht

Assortiment
Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW

Rechtstreekse kwalitatieve import


"The Flagstone Company laat deze Natuursteenstrips sinds 2006 zelf produceren. Wij controleren het productieproces in het buitenland en de kwaliteit. De werkbare afmeting van het product ligt gemiddeld in de lengte rond de 55-60 cm. Wij kiezen standaard voor Natuursteenstrips met veel reliëf. Door het reliëf en de lengte van het materiaal, krijgt u een massief geheel zonder lijnen."
Hellen, Oprichtster van The Flagstone Company BV, Tel. +31 578-560048.

Klik op een afbeelding voor een vergroting

Natuursteenstrips voor Binnen en Buiten!

 
Natuursteenstrips zijn Steenstrips van echt Natuursteen. Afhankelijk van het materiaal, geschikt voor binnen en meestal ook voor buiten (met uitzondering van Marmer en leisoorten). Geschikt als Natuurstenen Gevelbekleding. Steenstrips kunnen toegepast worden in de badkamer, keuken, slaapkamer of veranda en overkapping.  We zien het ook terug als mooie originele en bijzondere natuurstenen Wandbekleding voor de woonkamer! Natuursteenstrips zijn Sierstrips waarmee u de look verkrijgt van een pure Natuurstenen muur. Steeds meer mensen kiezen voor een decoratieve stenen wanden of muren in huis of in de tuin! Deze decoratieve Strips zijn zelf te plakken en te verwerken op de muur. Natuursteenstrips worden soms ook wel plakstenen, plakstrips of sierstrips tegels genoemd. Zo heeft iedereen zijn benaming voor deze muurbekleding. The Flagstone Company heeft een grote showroom in Vaassen, vlakbij Apeldoorn, waar u veel Natuursteen en stenen muurbekleding kunt zien en voelen. In ieder geval gaat het om unieke muurstrips die voor velerlei doeleinden worden gebruikt. Van een open haard tot een binnenwand, van keuken tot badkamer. Deze natuurstenen wanddecoratie is verkrijgbaar in vele kleuren: van grijs tot zwart, van wit tot oranje. Bezoek zeker onze showroom!

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten