backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Zwart en Rustieke Mix Terug

Zwart en Rustieke Mix

Voeg toe aan wishlist Zwart en Rustieke Lei Mix. Natuursteenstrips wandbekleding.
Natuursteenstrips zwart en rustieke lei mix in de keuken.Hoek Natuursteenstrips - type Zwarte en Rustieke Lei Mixed.Kamer met natuursteenstrips.
Natuursteenstrips Zwart en Rustiek voor binnenmuren, woonkamer, keuken, gang, kantoor. Leverbaar in Z-vorm.Natuursteenstrips zwart en rustieke lei mix. Unieke natuursteenstrips. NIEUW PRODUCT. In z-vorm leverbaar. Zwart en rustieke lei gemist.
Panelen hebben de afmeting 55 x 15 x 1,5 -2,5 cm. Schitterende decoratieve wandbekleding.
Productieproces - Natuursteenstrips. De lei staat klaar om in Z-vorm te worden gezaagd.Natuursteenstrips Zwart en Rustieke Lei Mix. Met name geschikt voor binnen. Zeer goed te combineren met houtkleuren.Steenstrips klassieke stijl.Toepassing van Rustieke lei natuursteenstrips op de Rai in Amsterdam.Woonkamerwand Natuursteenstrips Zwart en Rustieke Lei Mix. Zwarte en Rustieke Lei Mix Natuursteenstrips - heel paneel in z-vorm.
Zwart en Rustieke Lei mix Natuursteenstrips - woonkamer.Detailfoto Natuursteenstrips Zwart en Rustieke Lei mix - wandbekleding.Steenstrips tussenmuur.Steenstrips haard kamer.Steenstrips gashaard kamer.Steenstrips in huis.
€ 59.50 per m2 (excl. BTW)

Natuursteenstrips

Antracietkleurige Steenstrips met wat Roestkleur!

 
Een Natuursteenstrip welke exclusief door The Flastone Company wordt verkocht. Een bijzonder mooie combinatie van zwarte en rustieke strips gemengd in één paneel. Steeds vaker staan wij versteld van de mooie Natuurstenen Wanden die met deze Steenstrips van puur Natuursteen worden gemaakt. Doordat er een roestkleurig effect aan deze Natuursteenstrip is toegevoegd, is combinatie met hout altijd geslaagd. Maar natuurlijk kunt u in uw ontwerp ook verder doorgaan op het grijs dat u in deze Natuursteenstrips aantreft. Steenstrips kunt u zelf plaatsen of verwerken, maar wij kunnen u ook helpen aan adressen van zelfstandige professionele zetbedrijven.
Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom
Producteigenschappen
Afmetingen: 55 x 15 x 1,5-3 cm = 0,0825 m2 per paneel.
Verpakkingseenheid: per 4 stuks in een kartonnen doos = 0,33 m2
Hoekstukken: Formaat: 40+10 x 15 x 2-4 cm, verkoop per 4 stuks
Prijs per hoek: 7,50 euro exclusief BTW en transport.
Vorm: Z-vorm.
Kleur: Warme aardetinten met oranje-bruin afgewisseld met grijs-zwart effecten.
Toepassing: Binnen.
Lijmadvies: ARDEX X77. Bij gebruik van een lijmkam met een blokvertanding van 8 x 8 x 8 mm is het verbruik van ARDEX X77 ongeveer 10 tot 11 m2.
Verwerking: Volgens de regels der bouwkunst.
Opmerking: Bij nieuwe bestellingen kan er sprake zijn van andere verpakkingseenheden en licht afwijkende formaten in lengte; wij zullen u bij offerte en opdracht hiervan op de hoogte stellen.
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
1,5-3 cm 4 stuksHoekstuk € 7,50 per stuk
1.5-3 cm 0,33 m2Recht54 kg per m2€ 59,50 per m2
Werkbeschrijving

Natuursteenstrips Voor interieur en exterieur:


Lijmadvies Natuursteenstrips: ARDEX X77 en ARDEX E90. Van 2 tot 3,5 meter ARDEX 7+8, Gebruik een lijmkam 8 x 8 x 8 mm. Boven 3,5 meter verankeren. ARDEX lijmen zijn cementgebonden. Lees voor de verwerking de productbeschrijvingen. Bij twijfel kunt u contact opnemen met één van de Technisch Adviseurs van ARDEX.

Natuursteenstrips worden vanaf onder af aan verlijmd. U zorgt eerst dat de vloer ligt. Aansluitend zorgt u dat er horizontaal en uitgelijnd gewerkt wordt. Om de snelheid erin te houden, wordt er soms gekozen een houten lat op de wand te plaatsen waar vanaf men kan gaan werken. Deze kunt u met een waterpas uitlijnen. Anders zou eerst de lijmlaag moeten drogen van de onderste laag. Nu kunt u bij wijze van spreken door stapelen. Als u de plint weghaalt, moet daar precies 1 paneel passen. Zorg dus dat u deze op de juiste wijze plaatst! U plaatst de Steenstrips in wisselend verband en werkt altijd per laag. Heeft u hoekstukken, werk dan vanuit de moeilijkste hoek die het meest in het zicht valt. Voor Natuursteenstrips zijn er wel buitenhoeken verkrijgbaar, maar geen binnenhoeken. U kunt voor buiten, de muren of buitengevel het beste afdekken met een afdekplaat om water achter de Steenstrip te voorkomen. Werk volgens de regels der bouwkunst.
 

Handige links:Natuursteenstrips Plaatsen

Natuursteenstrips Plaatsen
Natuursteenstrips Hoeken
Natuursteenstrips Onderhoud
Natuursteenstrips Werkbeschrijving downloaden
Aanverwante producten Meer informatie

Wordt Nog enthousiaster over Natuursteenstrips!

Ons bedrijf is 10 jaar geleden ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone Magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al aan mooie natuurstenen muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen Magazine uit met veel inspirate en informatie. Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Steenstrips in allerlei kleuren en soorten kunt bekijken.

 

Lees verder:

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten