backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Rocks Steenstrips Tradionele Natuurstenen! Terug

Uniek en groot aanbod

Losse Steenstrips met vlakke achterkant: uniek materiaal!

 
Rocks Steenstrips: een nieuwe trend! The Flagstone Company is uniek met deze vorm van Natuurstenen wandbekleding. Het gaat om een natuurlijk gewonnen Steenstrip, bewerkt in dikte met een vlakke achterkant. Het eindresultaat doet denken aan gelaagde Natuurstenen, Rotsblokken en Leistenen. De voorkant van de Steenstirp heeft uiteraard de ruwe uitstraling behouden. Door deze nieuwe bewerking bent u zelf in staat een Natuurstenen muur te realiseren. En het plaatsen is nog leuk ook! U krijgt een wand met de sfeer of deze er altijd al gestaan heeft. U ervaart het mooie gevoel van eeuwenoude traditionele Stenen muren. Waar men eerder pure brokken Natuurstenen Steen voor Steen bekapte, op elkaar stapelde en met leem verwerkte, kunt u nu hetzelfde resultaat verkrijgen op  eenvoudige manier. Bekijk dus snel alle mogelijkheden!
 

Voordelen: vele Soorten, prijstechnisch Interessant, gevoel van traditioneel Natuursteen, beperkte dikte.

Rocks Steenstrips

Peter Eekhof legt uit wat Rocks Steenstrips zijn, welke voordelen het product heeft en waarvoor u het kunt toepassen. Tevens alle informatie over de diverse soorten Rocks. Bekijk deze video!

Overzicht

Assortiment
Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW

Wij bieden u unieke, exclusieve Natuurstenen


"The Flagstone Company biedt een zeer uitgebreid uniek assortiment Rocks Steenstrips. Wij doen continu onderzoek naar de mooiste soorten en hebben tientallen muren in onze showroom. De Rocks zijn bij ons in alle kleuren en soorten leverbaar. Bijzonder is de beperkte dikte waardoor u de Steen eenvoudig kunt verlijmen op een geschikte, vlakke en draagkrachtige ondergrond. Voor verwerking van deze Steenstrips, de wijze van voegen en de voegkleur adviseren mijn collega's en ik u graag in onze mooie showroom in Vaassen. Kom dus zeker langs"!
Thijs Cramer, Verkoper bij The Flagstone Company, Tel. +31 578-560048

Klik op een afbeelding voor een vergroting

Rocks -  De uitstraling van echte Natuurstenen Muren

 
Steenstrips van Natuursteen zijn zo mooi! En wat is het fijn als het ook nog enigszins zelf op de muur te verwerken is. Als u de handleidingen volgt, die wij hebben gemaakt om Natuurstenen wanden te plaatsen, dan zou u het zelf kunnen doen. Het zetten van Natuurstenen is zo leuk, het is bijna verslavend. Want Natuurstenen verwerken, is een kunst. Geef je tien mensen Stenen mee voor een wand of gevel, dan krijg je achteraf tien verschillende resultaten. En dat maakt het zo bijzonder. Bent u geen zetter en ziet u het bij nader inzien niet zitten om de Muurstrips te plaatsen, dan helpen wij u graag op weg en kunt u kiezen uit een lijst met tradionele Natuursteen plaatsers waarmee wij samenwerken. Met Rocks Strips kunt u van alles maken. Wij zien bijvoorbeeld ook veel mediterrane tuinen met deze Natuurstenen terug. Maar ook worden Rocks Steenstrips binnen gezellig thuis bij de open haard, of in Restaurants geplaatst als een natuurlijke sfeermaker. Met deze Rocks Muurstrippen wordt het pas echt stoer! In ons Flagstone Magazine leest u vele verhalen en ervaringen terug van onze relaties die met deze mooie Natuurstenen zelf aan de slag zijn gegaan. Vraag het Margazine dus bij ons aan. Zo zijn er reviews van zelf gemaakte open haarden in het bijgebouw, maar ook Ibiza-muren. Deze Natuurstenen bieden in ieder geval veel mogelijkheden voor wand, muur of gevel. Wij nodigen u van harte uit onze showroom te bezoeken, alwaar u vele Natuurstenen muren kunt bewonderen. Tot snel!

BESTELLEN: wanneer er koud wordt geplaatst (zonder voeg) of met minimale voeg, dan zijn er meer Steenstrips nodig. The Flagstone Company levert uit op basis van een standaard voeg. Geeft u bij bestelling daarom aan hoe u de stenen verwerkt.​

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten