backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Rocks Blauw Antraciet Terug

Rocks Blauw Antraciet

Voeg toe aan wishlist Rocks Steenstrips plint van het huis.
Door de voeg donker te houden, krijgt de Natuursteen een moderne uitstraling.Steenstrips vlak aan de achterkant.Buitenmuur met Steenstrips.Blauw-grijze Steenstrips met donkere voeg.Natuurstenen muren buiten.Buitenmuren en gevels.
Afscheidingsmuur met natuurstenen.Luxe woning met natuurstenen muur.Natuurstenen patroon plaatsing.Moderne en hippe wandbekleding.Buitenmuur met natuursteen.Natuurstenen gevels.
Rocks Steenstrips voor binnen en buiten.Muurtje met Natuursteen - afscheidingsmuur.Afwerking natuurstenen muur.Een losse Steenstrip, beperkt dus in dikte.Steenstrips op de buitenmuur.Buitenmuren met natuursteen.
Luxe villa met natuurstenen muur.Afwerking Steenstrips met voeg.Rocks Steenstrips grijs.De look van een oude reeds bestaande muur.Luxe gevelbekleding.Losse Steenstrips.
Steenstrips beperkt in dikte.Steenstrips van The Flagstone Company.Steenstrips achter de kachel.
Rocks Steenstrips - huis met rieten kap
Houtkachel met Steenstrips wand.
€ 69.00 per m2 (excl. BTW)

Rocks Steenstrips

Natuurlijke Muren in stijlvolle grijs-blauw tinten

 
Een mooi natuurlijk product. Rocks in de kleuren grijs, blauw met zandkleurige nuancering. Deze Steenstrip is langwerpig. Natuurlijke kleuren mooi in combinatie met moderne of juist landelijke bouwwerken. Dit product is voor buiten geschikt. Rocks zelf plaatsen, is een uitdaging maar op zich goed te doen. Juist omdat deze Steenstrip beperkt is qua dikte en vlak is aan de achterkant. Het zetten van Rocks kan op diverse wijzen worden uitgevoerd: koud op elkaar of juist met voeg. Verdiepte voeg of juist een overvolle voeg. 50% van het zetwerk wordt bepaald door de uitstraling van de Natuursteen en de kwaliteit ervan. De andere 50% door de juiste voegkleur te kiezen, zetwijze en afwerking van de voeg. Als u de Stenen "koud" op elkaar plaatst, dan heeft u meer materiaal nodig. Ook als u de Steenstrip wilt bekappen. Als u een grijze of donkergrijze voeg aanhoudt, komt de Steen over het algemeen moderner over en legt de Steen een link met andere materialen die dezelfde kleur hebben. Kiest u bijvoorbeeld voor een lichte kleur voeg zoals zand dan wordt het geheel meer zomers en mediterannéé. Hoe mooi is het dat er zoveel keuzes zijn op dit gebied! Wij adviseren u er graag over.
Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom
 
Producteigenschappen

Natuurlijke Steenstrips

Structuur: Losse Steenstrips van kwartsiet met langwerpige vormen
Dikte: 2-3 cm
Verwerking: Eenvoudig door de vlakke achterzijde, te verlijmen!
Vorstbestendig: Ja, zowel binnen als buiten toepasbaar
Gewicht: Ongeveer 50 kilo per m2
Kleur: Grijs, blauw met zandkleurige nuance
Hoekstukken: Zijn beschikbaar
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
2-3 cm 16 m2Recht50 kg per m2€ 69,00 per m2
2-3 m1 1 m1Hoekstuk15 kg per m1€ 65,00 per m1
Werkbeschrijving

Natuurstenen die je zelf kunt Verwerken!

 

De losse Stenen van Rocks Blauw Antraciet worden tevens gebruikt in de Steenpanelen. Verschil is echter dat deze Natuurstenen bij Rocks los worden verlijmd. Belangrijk door de karaktervolle  vormen van de Rocks Steenstrips is dat er wordt uitgelijnd op de muur. Zet u om de 30 á 40 cm een horizontale lijn op de ondergrond. Door rechte lijnen terug te laten komen in het zetwerk voorkomt u dat de muur gaat "dansen". De Rocks Blue zijn eenvoudig te verwerken door het geringe gewicht, slechts 50 kg per m2. Dit maakt deze Steenstrips verwerkbaar op bijna elke ondergrond. Legt u voor u gaat plaatsen eerst de Stenen iets uit om goed te kunnen inschatten welke mogelijkheden u heeft. Durf te plaatsen voorkom zoveel mogelijk verticale lijnen. Plaatsing in wisselend verband is een must!

Lees meer over de Steenstrip Verwerking:

 
 

 

 

 


 

Aanverwante producten Meer informatie

Rocks Steenstrips aankopen

Ons bedrijf is tien jaar geleden ontstaan uit eigen behoefte. door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone Magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen Magazine uit (330 bladzijden met veel fotomateriaal). Wij kunnen u van harte aanbevelen om onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Rocks Steenstrips in alle kleuren en soorten kunt bekijken.

Foto's Steenstrips en meer:

 

 

 

 

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten