backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Rocks Rustieke Lei Terug

Rocks Rustieke Lei

Voeg toe aan wishlist Rocks Rustieke Lei
Steenstrips gemeentewerf Putten - geplaatst door Alfred Melissen - Rocks Rustieke Lei.Natuurstenen open haard.Steenstrips in de keuken.Steenstrippen woonkeuken.Steenstrips op Industrieel pand - gemeentewerf Putten.Rocks Rustieke Lei
Rocks Rustiek. Losse steenstrips. Toegepast bij project Aardehuis - Olst.Rocks Rustieke lei Steenstrips gevels.Rocks Rustieke Lei - voegkleur Zandbeige - volle voeg.Rocks Rustieke LeiRocks Rustieke LeiSteenstrips Rocks open haard.
Rocks Rustieke Lei Wanden.Rocks Rustieke LeiRustieke Lei Steenstrips zandbeige voeg.Hoeksteen Rock Rustieke Lei.Rocks Rustieke LeiNatuurstenen in de keuken - Rocks Rustieke Lei.
Steenstrips muur keuken.Rocks Rustiek. Bekleding van de haard bij een veranda.Rustieke Lei Rocks. Vlakke losse stenen.Steenstrips Rocks Rustieke Lei - buiten open haard.Steenstrips Rocks Rustieke Lei in Veranda - bijgebouw.Luxe bijgebouw met natuurstenen open haard.
Rocks Rustieke LeiNatuurstenen plint onderaan huis gevel.
€ 69.00 per m2 (excl. BTW)

Rocks Steenstrips

Leistenen voor binnen en buiten. Natuurlijke uitstraling.

 
Mooie losse stenen met zeer warme kleuren en nuances. Steenstrips die zeer goed te combineren zijn omdat de kleuren niet al te gedurfd zijn. Passen daarmee perfect in het Nederlandse landschap. De Rocks Rustiek zijn leistenen, zowel binnen als buiten toepasbaar. Uitstraling komt overeen met die van een gemetselde muur. De stenen kenmerken zich door de vele strakke vormen. Het is daarom erg belangrijk dat er horizontale lijnen terugkomen in het zetwerk. Zo realiseert u optisch het beste eindresultaat. Voor dit product zijn ook hoekstukken verkrijgbaar. Het voegen geschiedt eenvoudig met gebruik van een spuitzak.
Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

Een Steenstrip met warme kleuren


"Peter en ik zoeken altijd de beste Stenen uit voor de showroom tijdens onze bezoeken aan de groeves. Na lang zoeken zijn wij in het buitenland deze bijzondere Steenstrips tegengekomen met een langgerekte vorm. Wij kunnen deze meestal direct uit voorraad leveren. In het Flagstone Magazine Editie 7 (gratis verkrijgbaar) kunt u veel artikelen lezen over Rocks Steenstrips in het algemeen. Rocks Rustieke Lei: een mooie warme, natuurlijke, sfeervolle en strakke Sierstrip."
Hellen Eekhof, The Flagstone Company, +31 578-560048
Producteigenschappen

Nieuw in ons assortiment Natuurstenen!

Structuur: Losse leistenen met voornamelijk rechte vormen
Dikte: ca. 1-3 cm
Verwerking: Eenvoudig door de vlakke achterzijde!
Vorstbestendig: Ja, zowel binnen als buiten toepasbaar
Gewicht: ca. 40 kg per m2
Kleur: Zeer warme bruinten, met lichte geel/beige accenten
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
1-3 cm Pallet 16,5 m2Recht40 kg per m2€ 69,00 per m2
1-3 cm 1 m1Hoekstuk10 kg per m1€ 65,00 per m1
Werkbeschrijving

Creëer eenvoudig een massieve gemetselde muur!

De Rocks Rustiek zijn losse stenen met een ruwe voorzijde. De vlakke achterzijde van deze Steenstrips vergemakkelijkt de verwerking aanzienlijk. Deze prachtige natuursteen wordt tevens verwerkt in de Steenpanelen Rustieke Lei Puzzle, met als verschil dat ik geval van de Rocks elke steen los wordt verlijmd. Dit betekent dat u kunt kiezen voor een voeg, maar bijvoorbeeld ook om de stenen ''koud'' te verwerken, dit wil zeggen met een zo minimaal mogelijke voeg. In geval van het koud plaatsen van de Rocks Steenstrips wordt het meer een puzzel. Leg eerst de stenen uit om een goede inschatting te maken van de willekeur aan stenen. Plaats de stenen vervolgens laag voor laag en probeer verticale lijnen in het zetwerk te voorkomen. Wanneer een steen niet past, kunt u deze bekappen. Dit kunt u doen met een steenhamer. Het belangrijkste bij het zetwerk is dat het geen haastklus wordt. Neem hiervoor alle tijd die nodig is!


Lees meer over de Steenstrip verwerking:

Aanverwante producten Meer informatie

nóg enthousiaster worden over rocks steenstrips?

Ons bedrijf is tien jaar geleden ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen Magazine uit (330 bladzijden met veel fotomateriaal). Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Rocks Steenstrips in alle kleuren en soorten kunt bekijken.
 

Foto's en meer:

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten