backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Steenpaneel Brons Rustiek Kwartsiet Terug

Steenpaneel Brons Rustiek Kwartsiet

Voeg toe aan wishlist Tuinmuren met Steenpanelen Brons Rustiek Kwartsiet.
Muren waterkant steenstripsBrons-Rustiek Kwartsiet puzzle steenpanelen.Wandbekleding Steenpanelen.Puzzle Steenpanelen Brons Rustiek Kwartsiet - buiten open haard - schoorsteen.Steenpanelen Puzzle, Brons Rustiek. Binnenhaard met hoekstukken.Keermuur met steenstrips.
Steenpanelen Brons Rustiek.Tuinmuur met Steenpanelen.Buitenmuren Sierstrips.Steenpanelen buitenmuren.Aanzicht woning. Brons Rustiek Kwartsiet Steenpanelen.Brons Rustiek Kwartsiet steenpanelen.
Steenpaneel Brons Rustiek Kwartsiet Steenpaneel Brons Rustiek Kwartsiet Steenpaneel Brons Rustiek Kwartsiet Steenpaneel Brons Rustiek Kwartsiet
€ 89.90 per m2 (excl. BTW)

Steenpanelen Puzzle

Ruw Natuursteen binnen-buiten, makkelijk verwerkbaar!

 

Brons Rustiek Kwartsiet Steenpaneel kent bijzondere mooie natuurtinten. Soms met een heel klein glimmertje, overigens zeer beperkt. Deze kleur heeft een mooie matte uitstraling. Door de ruwe Natuurstenen brokken in het paneel krijgt u het gevoel van een gestapelde Natuurstenen muur. Van deze Steenpanelen hebben wij een voorbeeld bij ons in de showroom in Vaassen. Door de bijzondere Puzzle-formaten krijgt u het gevoel van puur gestapelde muren! Het doel van deze Steenpanelen PUZZLE is de vereenvoudigde wijze van zetten, waarbij zowel de horizontale als de vertikale lijnen telkens worden onderbroken. Met de losse hoekpanelen krijgt u aansluitend het zicht op een massieve muur. Een optimaal paneel, goed betaalbaar, eenvoudig in zetwijze en het resultaat is een exclusieve massieve muur in één geheel opgetrokken.
 

Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom
Producteigenschappen

Eigenschappen van dit unieke Steenpaneel:

Steenpanelen: Brokken Natuursteen verwerkt in een paneel
Verankering: Geintregreerde verankering, cementen frame, bewapend
Puzzle-vorm: Unieke gepatenteerde Puzzle-vorm
Voordelen: Snel plaatsbaar, geen horizontale en verticale lijnen
Formaat: 60 x 20 x 5 cm dik
Hoeken: 25 + 20 x 20 cm hoog, om en om te gebruiken
Kleur: Bronskleurig-aardetinten
Opmerking: Verpakkingseenheden, lengtes en kleuren kunnen bij nieuwe bestellingen afwijken.
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
5 cm 1 m2 80 kg per m2€ 89,90 per m2
Werkbeschrijving

Steenpanelen Puzzle: geen doorlopende lijnen!

Lijmadvies Steenpanelen Puzzle: ARDEX X77. Boven 2 meter verankeren met geïntegreerde verankering. Lees voor de verwerking de productbeschrijvingen.

Dit paneel bestaat uit een cementen frame met een mengeling van grove Natuurstenen. In meerdere kleuren verkrijgbaar. Aan de onder- en bovenzijde van het paneel treft u een geïntegreerd verzonken anker aan. Bij wijze van spreken kunt u het paneel aan één anker ophangen. Natuurlijk is het voor veiligheid belangrijk het paneel te allen tijde volledig te verlijmen met een geschikte lijm, bijvoorbeeld ARDEX X77. Beoordeel de muur op geschiktheid en draagkrachtigheid. Bij twijfel over ondergrond, verlijming of voorbehandeling, adviseren wij u contact op te nemen met 1 van de Technisch Adviseurs van ARDEX. Steenpanelen Puzzle doen hun naam eer aan. De Panelen vallen als puzzlestukjes in elkaar. Er zijn rechte Steenpanelen verkrijgbaar in het formaat 60 x 20 cm en massieve hoekstukken. U start met de meest in het oogspringende hoek. De rechte Steenpanelen worden in PUZZLE-verband op de muur geplaatst. Aansluitend werkt men naar de hoeken toe en worden kleine openingen ingevuld met gezaagde passtukken.
 

Lees alles over de verwerking:

Aanverwante producten Meer informatie

Wordt nog enthousiaster over Steenpanelen Puzzle!

Ons bedrijf is tien jaar geleden ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone Magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen Magazine uit (240 bladzijde met veel fotomateriaal). Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Steenpanelen in alle kleuren en soorten kunt bekijken.

Lees verder:

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten