backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Steenstrips Graniet Terug

Steenstrips Graniet

Voeg toe aan wishlist Huis met Natuursteen. Copyright: Fotografie Jaro van Meerten, The Art of Living magazine
Natuurstenen muren tuin. Copyright: Fotografie Jaro van Meerten, The Art of Living magazineTuinmuren Natuursteen. Copyright: Fotografie Jaro van Meerten, The Art of Living magazineNatuurstenen Gevels. Copyright: Fotografie Jaro van Meerten, The Art of Living magazineNatuurstenen muren binnen. Copyright: Fotografie Jaro van Meerten, The Art of Living magazineGevels van Natuursteen. Copyright: Fotografie Jaro van Meerten, The Art of Living magazineNatuurstenen Muren buiten. Copyright: Fotografie Jaro van Meerten, The Art of Living magazine.
Natuurstenen muur zwembad. Copyright: Fotografie Jaro van Meerten, The Art of Living magazineNatuurstenen muur in de kamer.Steenpanelen Graniet Puzzle in kantoorruimte.Stoere Natuurstenen wanden met Steenpanelen Puzzle.Sierstrips met Natuursteen voor de muur.Steenpanelen Puzzle - Graniet.
Puzzle steenpaneel. Grijs Kwartsiet.Steenpanelen zelf verzagen en bewerken.Steenpanelen verankeren op de muur.Steenpanelen zelf plaatsen.Steenpanelen Puzzle Graniet.Panelen met grover Natuursteen voor de wanden.
Puzzle steenpaneel. Grijs Kwartsiet.Steenpaneel Puzzle. Kleur Grijs kwartsiet.Steenpaneel Puzzle. Type Grijs kwartsietPuzzle steenpaneel Grijs Kwartsiet. Geschikt voor wandbekleding binnen én buiten.Steenpaneel Puzzle. Grijs Kwartsiet. Zeer geschikt voor binnen én buiten. Met diverse houttinten goed te combineren!Puzzle steenpaneel. Grijs Kwartsiet detailfoto.
Het boren in Steenstrips met een steenboor (doseer van dun naar dik).Steenpanelen plaatsen op de muur.
Steenpanelen woonkamer - graniet stenen.
Stenen muur met grovere Natuurstenen.
€ 89.90 per m2 (excl. BTW)

Steenpaneel Puzzle

Ideale gevel- en wandbekleding dankzij paneelvorm!

 

Graniet met zeer mooie tinten. Overwegend grijs met in de verte een antraciet accent. Zandkleuren kunt u ook terugvinden in dit bijzondere Steenpaneel. Overwegend wat rechte brokken Natuurstenen wat een moderne en strakke sfeer met zich meeneemt. Deze Steenpanelen Puzzle kennen een zeer mooie belijning. U treft een beperkt klein glimmertje aan in de steen; dit heeft in het geheel niet de overhand. Het valt dus niet direct op. Als u bijvoorbeeld verlichting aanbrengt boven deze muur, geeft dit juist een mooi exclusief effect. Van deze Steenpanelen hebben wij een voorbeeld bij ons in de showroom in Vaassen. Deze unieke mooie formaten van de Steenpanelen in Puzzle-vorm zorgen voor een massief ogende muur!

 
Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom

Deze wandbekleding verandert een saaie muur!


"Gretha en ik hebben de showroom bezocht van The Flagstone Company en deze unieke Steenpanelen Puzzle Graniet onlangs aangeschaft. Wij zijn zelf ermee aan de slag gegaan. Een saaie muur is omgetoverd tot een schitterend resultaat. Leuk werk waar je vrolijk van wordt. En wat een waanzinnige muur. Wij zijn er blij mee!"
Koert
Producteigenschappen

Eigenschappen van deze Steenpanelen Puzzle:

Steenpanelen: Brokken Natuursteen verwerkt in een paneel
Verankering: Geintegreerde verankering, cementen frame, bewapend
Puzzle-vorm: Unieke gepatenteerde Puzzle-vorm
Voordelen: Snel plaatsbaar, geen horizontale en verticale lijnen
Formaat: 60 x 20 x 5 cm dik
Hoeken: 25 + 20 x 20 cm hoog, om en om te gebruiken
Kleur: Grijs-tinten met ietsje wit, maar ook zandkleur
Opmerking: Verpakkingseenheden, lengtes en kleuren kunnen bij nieuwe bestellingen afwijken.
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
5 cm 1 m2 80 kg per m2€ 89,90 per m2
Werkbeschrijving

Steenpanelen Puzzle: uniek en mooi!

Lijmadvies Steenpanelen Puzzle: ARDEX X77. Boven 2 meter verankeren met geintegreerde verankering. Lees voor de verwerking de productbeschrijvingen.

Dit paneel bestaat uit een cementen frame met een mengeling van grove Natuurstenen. In meerdere kleuren verkrijgbaar. Aan de onder- en bovenzijde van het paneel treft u een geïntegreerd verzonken anker aan. Bij wijze van spreken kunt u het paneel aan één anker ophangen. Natuurlijk is het voor veiligheid belangrijk het paneel te allen tijde volledig te verlijmen met een geschikte lijm, bijvoorbeeld ARDEX X77. Beoordeel de muur op geschiktheid en draagkrachtigheid. Bij twijfel over ondergrond, verlijming of voorbehandeling, adviseren wij u contact op te nemen met 1 van de Technisch Adviseurs van ARDEX. Steenpanelen Puzzle doen hun naam eer aan. De Panelen vallen als puzzlestukjes in elkaar. Er zijn rechte Steenpanelen verkrijgbaar in het formaat 60 x 20 cm en massieve hoekstukken. U start met de meest in het oogspringende hoek. De rechte Steenpanelen worden in PUZZLE-verband op de muur geplaatst. Aansluitend werkt men naar de hoeken toe en worden kleine openingen ingevuld met gezaagde passtukken.
 

Alles over het verwerken:

Aanverwante producten Meer informatie

Wordt nog enthousiaster over Steenpanelen Puzzle!

Wordt nog enthousiaster over Natuursteenstrips!
Ons bedrijf is tien jaar geleden ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone Magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al aan mooie Natuurstenen muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen Magazine uit (240 bladzijde met veel fotomateriaal). Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Steenpanelen in alle kleuren en soorten kunt bekijken.
 

Foto's en Meer:

« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten