backgroundLayer 1backgroundLayer 1Middel 1backgroundLayer 1
Steenpaneel Rustieke Lei Terug

Steenpaneel Rustieke Lei

Voeg toe aan wishlist Steenstrips in de badkamer.
Luxe buitendouche. Prachtig zetwerk verricht door Kirry Zwarthoed te Edam.Steenpaneel Rustieke Lei Steenpaneel Rustieke Lei Mooi en luxe zwembad met luxe Natuurstenen wand. Prachtig zetwerk verricht door Kirry Zwarthoed te Edam.Heerlijke buitenhaard voorzien van Steenstrips. Prachtig zetwerk verricht door Kirry Zwarthoed te Edam.Luxe buitendouche. Prachtig zetwerk verricht door Kirry Zwarthoed te Edam. Steenpanelen Puzzle Rustieke Lei.
Steenpanelen Puzzle Rustieke Lei - buitendouche. Prachtig zetwerk verricht door Kirry Zwarthoed te Edam.Binnenzwembad luxe met Natuurstenen muren. Prachtig zetwerk verricht door Kirry Zwarthoed te Edam.Steenpanelen Rustieke Lei. Binnenzwembad. Prachtig zetwerk verricht door Kirry Zwarthoed te Edam.Puzzle steenpanelen. Type Rustieke lei. Wand in onze showroom.Binnenwand steenpanelen.Rustieke Lei, Steenpanelen Puzzle. Tuinmuur.
Tuinmuur bekleed met Steenpanelen Puzzle. Type Rustieke Lei.Rustieke Lei steenpanelen. Met lichtspots.Steenpanelen buiten - Rustieke Lei Puzzle.Steenpanelen buiten - Rustieke Lei Puzzle.Steenpaneel Rustieke Lei Steenpaneel Rustieke Lei
Steenpaneel Rustieke Lei
€ 89.90 per m2 (excl. BTW)

Steenpanelen Puzzle

Uniek materiaal voor binnen en buiten op de muur!

 
Karaktervolle Steenpanelen met een zeer warme bijzondere kleur. Natuurlijke kleuren gevlamd met ook af te toe wat roesteffecten en zwart. De sfeer van echte leien - leistenen. En dan met een gestapeld effect. Mooi bruikbaar voor binnen en buiten op de muur. Wij zien toepassing op gevels, badkamers, woonkamer maar ook in winkels. U kunt er alle kanten mee uit. Met de kleur Rustieke Lei zorgt u ervoor dat er op de muur een accent wordt gelegd. Door de unieke puzzle-vorm van het Steenpaneel voorkomt u horizontale en verticale lijnen. Dit unieke model is enkel verkrijgbaar bij The Flagstone Company. In onze showroom kunt u een voorbeeldmuur met dit Steenpaneel terug zien. Kom zeker bij ons langs!
Vraag offerte aan Direct bestellen Vraag magazine aan Bezoek showroom
Producteigenschappen

Mooie strakke panelen voor op de wand!

Steenpanelen: Brokken Natuurstenen verwerkt in een paneel
Verankering: Geintegreerde verankering, cementen frame, bewapend
Puzzle-vorm: Unieke gepatenteerde Puzzle-vorm
Voordelen: Snel plaatsbaar, geen horizontale en verticale lijnen
Formaat: 60 x 20 x 5 cm dik
Hoeken: 25 + 20 x 20 cm hoog, om en om te gebruiken
Kleur: Aardetinten bruin, brons en roest soms ietsje zwart
Opmerking: Verpakkingseenheden, lengtes en kleuren kunnen bij nieuwe bestellingen afwijken.
Prijzen
Dikte: Verkoop per: Type: Gewicht: Prijs: (excl. BTW)
5 cm 1 m2 80 kg per m2€ 89,90 per m2
Werkbeschrijving

Makkelijk werken met deze Steenpanelen!

Lijmadvies Steenpanelen Puzzle: ARDEX X77. Boven 2 meter verankeren met geintegreerde verankering. Lees voor de verwerking de productbeschrijvingen.

Dit is een paneel bestaande uit een cementen frame met een mengeling van grove natuurstenen. In meerdere kleuren verkrijgbaar. Aan de onder- en bovenzijde van het paneel treft u een geïntegreerd verzonken anker aan. Bij wijze van spreken bent u in staat om het paneel aan één anker op te hangen. Natuurlijk is het voor veiligheid belangrijk de twee verankeringen te gebruiken en dient het paneel te allen tijde volledig verlijmd te worden met een geschikte lijm, bijvoorbeeld ARDEX X77. Beoordeel de muur op geschiktheid en draagkrachtig- heid. Bij twijfel over ondergrond en verlijming en/of voorbehandeling, adviseren wij u contact op te nemen met 1 van de Technisch Adviseurs van ARDEX. Steenpanelen Puzzle doen hun naam eer aan. De panelen vallen als puzzlestukjes in elkaar. Er zijn rechte panelen verkrijgbaar in het formaat 60 x 20 cm en massieve hoekstukken. De rechte panelen worden in PUZZLE-verband op de muur geplaatst. Aansluitend werkt men naar de hoeken toe en worden kleine openingen ingevuld met gezaagde passtukken. Voor de hoeken gebruikt u massieve hoekstukken.

Handige link:
Steenpanelen Puzzle Plaatsen
Aanverwante producten Meer informatie

Wordt nog enthousiaster over de Steenpanelen puzzle!

Ons bedrijf is tien jaar geleden ontstaan uit eigen behoefte. Door de jaren heen hebben wij met veel passie gewerkt aan het Flagstone Magazine en aan onze showroom. Vele relaties hebben wij al een mooie natuurstenen muren geholpen. U kunt een voorproefje nemen door de volgende links te bekijken waar u veel foto's terugziet en inspirerende verhalen. Ook geven wij een eigen magazine uit (240 bladzijde met veel fotomateriaal). Wij kunnen u van harte aanbevelen onze showroom in Vaassen te bezoeken waar u heel veel Steenpanelen in alle kleuren en soorten kunt bekijken.

Foto's en meer:


Lees meer over Steenpanelen Puzzle:
« Terug naar het productoverzicht

The Flagstone Company Showroom


Persoonlijk advies door onze specialisten. Vele voorbeelden met de sfeer van Natuursteen.

Kom langs

Inspiratiefilm Steenstrips


Doe nu ideeën op door deze teaser te bekijken van 2 minuten. Veel mooie voorbeelden van landelijk en modern wonen.

Bekijk nu

Het Flagstone Magazine


Vraag gratis en vrijblijvend ons inspiratie magazine aan, 364 pagina's vol ideeën. Lekker lezen op de bank of om mee te nemen!

Vraag aan

Technische ondersteuning en Verkoop Natuursteenstrips: + 31 578 560048

Verstuur deze pagina naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Verstuur uw wishlist naar een bekende

Vul onderstaande gegevens in om deze pagina via email naar een bekende te sturen!

Email
Hulp nodig?
Stel hier uw vraag en we nemen z.s.m. contact met u op!
Wishlist (0)
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleidSluiten